HERNE – Nieuwe oldtimerclub

C21

HERNE – Nieuwe oldtimerclub

Retro_vrienden_herne__8_
‘De Retro Vrienden’, een nieuwe oldtimerclub met Luc Appelmans als voorzitter - © Deschuyffeleer
 
De_retrovrienden_mei_2012_-_gdg
De dames genoten van 'het comfort?' van een Messerschmitt uit 1960 - Fotocollage © Deschuyffeleer
 
Retro_vrienden_herne__6_
Het nieuwe bestuur van De Retro Vrienden met Luc Appelmans (Herne) als voorzitter en Werner De Grauwe (Berlare) als ondervoorzitter - © Deschuyffeleer
 
Retrovrienden_2012_gdg
Young & Old samen op één foto - © Deschuyffeleer
 

Wat begon als loutere tochten van enkele vrienden met hun oldtimers heeft nu geleid tot het opzetten van ‘De Retro Vrienden’, een nieuwe oldtimerclub met Luc Appelmans als voorzitter.

“Wij willen een dynamische, open vereniging zijn gedragen door vrijwilligers die een waardevolle oldtimer-invulling willen geven aan hun vrije tijd en aan die van hun leden”, opent de voorzitter. “Naast gedegen informatie over wat wettelijk kan en mag varieert ons aanbod dan ook van recreatieve toerritten of rally’s over oldtimerweekends en bezoeken aan beurzen tot een meerdaagse in het buitenland”.
 
De Retro Vrienden zetten zowel het Pajottenland als de Denderstreek als werkgebied voorop. Zowel in Herne als in Berlare willen zij een clublokaal. “Wij willen per streek ook mensen die nog hier of daar een oldtimer in een garage of een schuur staan hebben graag uitnodigen toe te treden tot onze club”, pleit Luc Appelmans voor zijn club. “Zo kunnen wij met onze expertise een aantal prachtige exemplaren van de schroothoop redden zonder de eigenaars op al hoge kosten te jagen. Overigens kan het ook bij een louter advies blijven”.
 
Lidmaatschap bij de club biedt tal van voordelen zoals een goedkope oldtimerverzekering, bijstand door een groep techneuten bij restauratie of technische problemen en deelname in groep aan tochten.
 
De club organiseert overigens op zondag 9 september haar eerste oldtimertocht ‘Ons rit’ vanuit de sporthal in Berlare naar het clublokaal De Egelantier in Herne. Er wordt samengekomen om 9u. De aankomst is gepland omstreeks 17u30.
 
Meer info over de club en de tocht op www.deretrovrienden.be of via 0496/520834.      
 
  
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
27 mei 2012
Godelieve Deschuyffeleer
© Deschuyffeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Colpaert | 04 mei 2024

archief