HERNE - Schlagerfestival op Waanzinnig Weekend

C21

HERNE - Schlagerfestival op Waanzinnig Weekend

Dsc01880
 
Dsc01874
Dsc01875
Dsc01930
 
Dsc01933
 
Dsc01918
 

Na de We love the 90’s-fuif op vrijdagavond en de Peter Van De Veire Love Show van zaterdagnacht hulde het Waanzinnig Weekend zich zondag in een ietwat rustiger gewaad.

Met een eucharistieviering in de feesttent en een autowijding werd de derde feestdag op gang getrokken.
 
s’Middags serveerde de Koninklijke St-Martinusfanfare uit Kester het muzikaal aperitief. Intussen werd ook opnieuw de opslag gegeven voor het beach-volley-funtornooi met een deelname van 36 amateur- en competitieploegen.
 
Voor het uitzonderlijk gast- en feestoptreden van de Robins was de feesttent inmiddels volgelopen. Deze groep met haar roots in Herfelingen maakte van eind jaren zestig tot begin jaren tachtig het mooie weer op tal van bals en festiviteiten in de regio en in Vlaanderen. Menig fan van toen maar ook de huidige tienens konden genieten van de revival met als kers op de taart een verrassingsact met John Horton.
 
Nadien wisten Paul Severs en zijn danseressen de tent te entertainen. Menig schlager met een vleugje nostalgie bracht het publiek in feeststemming.
 
De dag werd afgerond met de Langoorwerp en de Schieve Fuif.
 
Het Waanzinnig Weekend wordt maandag afgesloten met een zomerterras en met de vertoning van de Chris Vandendurpel-film Firmin.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
21 jul 2008
Godelieve Deschuyffeleer
Godelieve Deschuyffeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures

archief