HERNE - Fundance goes wild

C21

HERNE - Fundance goes wild

Slothappening_fundance_aug_2012__6_
Fundance goes wild - Foto's © Deschuyffeleer
 
Slothappening_fundance_aug_2012__7_
Voor de 45 deelnemers van 6 tot 18 jaar en meer werd een 5-daagse stage uitgezet - © Deschuyffeleer
 
Slothappening_fundance_aug_2012__47_
Fun + Dance = Fundance - © Deschuyffeleer
 
Slothappening_fundance_aug_2012__42_
De zomer-dansstage stond dit jaar in het teken van ‘Girlz gone Wild’ - © Deschuyffeleer
 
Slothappening_fundance_aug_2012__32_
© Deschuyffeleer
 
Slothappening_fundance_aug_2012__30_
© Deschuyffeleer
 
Slothappening_fundance_aug_2012__17_
© Deschuyffeleer
 
Slothappening_fundance_aug_2012__4_
Rani, kaatje, Ulrike, Marijke, Charlotte, Sandra en Anne - © Deschuyffeleer
 

Niet alleen tijdens het schooljaar scoort Fundance goed. Ook de dansweek in de zomervakantie zit altijd afgeladen vol. Voor de elfde  keer maakten Zumba Jammer Anne Herickx samen met haar zeven super-gemotiveerde dansmonitoren en de 65 enthousiaste jongeren een week lang dan ook een heuse danstempel van de sporthal De Hernekouter.  Voor ouders, familie, vrienden en supporters werd vrijdagavond de rode loper uitgerold voor een spetterende eindvoorstelling. De zomer-dansstage stond dit jaar in het teken van ‘Girlz gone Wild’.

Voor de 45 deelnemers van 6 tot 18 jaar en meer werd een 5-daagse stage uitgezet. Voor de 18 kleuters daarentegen werd het een 3-daagse topevenement.
 
“Onze zomerstage is heel zeker niet zomaar een opvangkamp”, vertelt organisatrice Anne Herickx. “Fundance staat immers borg voor gemotiveerde lesgevers die zich volledig inzetten om de jonge meisjes en jongens de dansweek van hun leven te bezorgen. De ganse week wordt er uiteraard veel gedanst maar naast het dansen wordt er ook veel energie gestoken in de wellness van de kinderen waarbij spel en ontspanning nooit ver weg zijn. Bij ons zijn fun en dance even belangrijk”.
 
Anne is overigens één en al lof over de accommodatie die De Hernekouter biedt. “Het is een luxe om over zo’n sporthal te kunnen beschikken en ik ben er het gemeentebestuur dan ook heel erkentelijk voor”.
 
Voor Funcance gaat het nieuwe dansjaar in september terug van start. Het ganse jaar door worden de lessen en het dansprogramma gesponnen rond thema’s die jonge mensen sterk aanspreken. Zo zijn Halloween, Sinterklaas, Kerstmis, carnaval en Pasen heel dankbare onderwerpen voor de jongsten. De tieners genieten daarenboven ook van de voorbereiding voor de jaarlijkse fuif en de shows.
 
Nadere informatie is te lezen op www.fundance.be.
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
11 aug 2012
Godelieve Deschuyffeleer
© Deschuyffeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief