Ongevallen en diefstallen in LENNIK en HERNE

C21

Ongevallen en diefstallen in LENNIK en HERNE

3_politielogo_2011_p200

In Herne viel er een gewonde bij een verkeersongeval. Dat was ook het geval in Lennik en was er ook een ongeval met vluchtmisdrijf. PZ Pajottenland moest ook enkele diefstallen vaststellen in Lennik.

Op de Edingensesteernweg in Herne was er ter hoogte van het huisnummer 35 een verkeersongeval waarbij een fietser licht gewond werd. Fietser, C.H. uit Geraardsbergen, gleed uit over een dunne kabel afkomstig van een gesignaleerde werf. C.H. werd lichtgewond afgevoerd naar het ziekenhuis te Geraardsbergen.
In de Kasteelstraat in Lennik was er ook een verkeersongeval met een gekwetste. Ingevolge een wegverzakking verloor A.B. uit Roosdaal de controle over zijn bromfiets en kwam ten val. A.B. werd lichtgekwetst overgebracht naar het Erasmusziekenhuis te Anderlecht.
In de Hendrik Ghijselenstraat in Lennik was er een ongeval met vluchtmisdrijf. H.N. uit Lennik parkeerde op haar voertuig, Volkswagen Golf, in de Hendrik Ghijselenstraat. De volgende morgen werd vastgesteld dat het voertuig aan de linkerflank werd aangereden. Onderzoek naar aanrijder is lopende.
In de Waterhoflaan in Lennik was er een diefstal uit een voertuig. Het voertuig was niet slotvast. Exact nadeel nog niet gekend. Ook in de voetbalkantine in de Eizeringenstraat was er een diefstal. Dader verschaft zich toegang tot de kantine door braak te plegen op de toegangsdeur. Alarm trad in werking. Nadeel is multimediamateriaal en braakschade. In de Brusselsestraat was er een poging tot diefstal. Twee daders proberen het venster aan de achterkant van de woning open te breken, maar namen de vlucht voor de bewoners die net thuiskomen. Enkel braakschade als nadeel.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
13 sep 2012
Felix Merckx
Repro EP
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures

archief