EDINGEN - Toekenning van prijzen voor verdienste

C21

EDINGEN - Toekenning van prijzen voor verdienste

Fotograaf_caterine_redout____7_
Zo werd de ‘Prijs voor Uitmuntendheid’ toegekend aan studente Céline Liemans voor haar eindwerk ‘Echanges linguistiques Scouts/Guides Enghien et Chiro Rif-Raf de Kokejane - Een vreemde taal in een jeugdbeweging aanleren’ - Fotograaf Catherine Redouté
 
Fotograaf_caterine_redout____1_
Fotograaf Catherine Redouté
 
Fotograaf_caterine_redout____2_
Fotograaf Catherine Redouté
 
Fotograaf_caterine_redout____5_
Fotograaf Catherine Redouté
 
Fotograaf_caterine_redout____6_
Fotograaf Catherine Redouté
 
Fotograaf_caterine_redout____3_
Het was Philippe Streydio, de schepen voor Handel en Economie die de avond mocht inleiden - Fotograaf Catherine Redouté
 

Onder veel belangstelling en onder de impuls van het Plaatselijk Ontwikkelingsagentschap werden in het complex Nautisport door het stadsbestuur de prijzen van verdienste toegekend aan de zelfstandigen, de KMO’s , de handelszaken en de studenten die door hun engagement en hun dagdagelijkse inzet de opgang van de lokale handels- en ambachtenpraktijken in de stad willen bevorderen.

Met de hulp van het Plaatselijk Ontwikkelingsagenschap (ADL- Agence de Développement Local) onder de leiding van Christian Debruyne en Jean-Christophe Auvertin maakt het bestuur van de Arenbergstad reeds enkele jaren prioritair werk van het versterken van het lokaal economisch potentieel.
 
Zo werden dan ook alle Edingse zelfstandigen en handelszaken uitgenodigd deel te nemen aan een wedstrijd in die zin. Zij mochten hun kandidatuur indienen in één of meerdere categorieën. Nadien diende een onafhankelijke en heterogene jury de kandidaturen inhoudelijk te beoordelen. Op basis van heel uiteenlopende criteria zoals gastvrijheid, flexibiliteit,  duurzaamheid, originaliteit,  innovatie, look , de nieuwkomer en de zaak met de meeste jaren op de teller werden uiteindelijk 9 prijswinnaars weerhouden. In het rijtje werd ook nog plaats gemaakt voor een jury- en een publieksprijs.
 
Zo werd de ‘Prijs voor Uitmuntendheid’ toegekend aan studente Céline Liemans voor haar eindwerk ‘Echanges linguistiques Scouts/Guides Enghien et Chiro Rif-Raf de Kokejane - Een vreemde taal in een jeugdbeweging aanleren’. De ‘Prijs voor Duurzaamheid ’ ging dan weer naar de garage Renault-Vanderroost voor haar investering in een elektrisch aangedreven autopark.
 
Het was Philippe Streydio, de schepen voor Handel en Economie die de avond mocht inleiden. Voor de presentatie werd een beroep gedaan op RTBF-journalist Carine Bresse .
 
Ook vielen nog in de prijzen:
 
Florybel (bloemenzaak)
Jeux de Nim
Bijouterie Hadidi
Ets Tennestedt (garage)
Eric Parmentier (messenmaker)
Michaël Gillis – Concept « Crash Stickers »
Gilles Monnier – Le Chaudron du Dagda – Bio-producten

 

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
24 sep 2012
Godelieve Deschuyffeleer
© Catherine Redouté
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief