HERFELINGEN - Kerstmarkt in De Regenboog

C21

HERFELINGEN - Kerstmarkt in De Regenboog

Kerst_in_de_regenboog_2012___1_
In de aanloop naar de eindejaarsfeesten organiseerden het personeel en de kinderen van de gemeentelijke basisschool De Regenboog uit Herfelingen in hun lokalen een kerstmarkt - Foto's © Deschuyffeleer
 
Kerst_in_de_regenboog_2012___3_
Directrice Reni Thienpont toonde zich uitermate dankbaar voor de helpende handen van het oudercomité dat onder de leiding van voorzitter Jean-Luc Deherder - © Deschuyffeleer
 
Kerst_in_de_regenboog_2012___2_
Directrice Reni Thienpondt en titularis van het 6de leerjaar Els Desmet - © Deschuyffeleer
 

In de aanloop naar de eindejaarsfeesten organiseerden het personeel en de kinderen van de gemeentelijke basisschool De Regenboog uit Herfelingen in hun lokalen een kerstmarkt. Zo werden wel meer dan 200 eigen creaties voor een prikje aan ouders, familie, kennissen en sympathisanten te koop aangeboden.

Al weken gonsde het in de klaslokalen dan ook van bedrijvigheid. Leerlingen, leerkrachten, leden van het oudercomité en vrijwillige begeleidende kunstenaars waren druk in de weer om de verkoopstandjes te voorzien van het nodige materiaal. Zo werd veelvuldig gebruik gemaakt van klei, vilt, pretex, papier en karton, bloemen en planten en uiteraard van veel verf en kleurstoffen.
 
Directrice Reni Thienpont toonde zich uitermate dankbaar voor de helpende handen van het oudercomité dat onder de leiding van voorzitter Jean-Luc Deherder de bezoekers wist te ontvangen met een drankje en een versnapering.
 
Wat met de opbrengst van de welslagen Kerstmarkt gaat gebeuren wist directrice Reni Thienpondt nog niet meteen te vertellen. “In een school is er altijd wel iemand die een extra-centje best kan gebruiken”, vertelt zij. “Voor de realisatie van een project kunnen een paar euro’s extra soms een wereldbreed verschil uitmaken”.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
22 dec 2012
Godelieve Deschuyffeleer
© Deschuyffeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief