HERNE – Kerstman verrast LBG-senioren

C21

HERNE – Kerstman verrast LBG-senioren

Pc200021_renamed_23046
Tijdens de eindejaarsbijeenkomst van de plaatselijke liberale bond voor gepensioneerden (LBG) in de zaal Liberale Harmonie kwam totaal onverwacht ook de Kerstman langs - Foto's ingezonden
 
Pc200033_renamed_801
De kerstman bij de LBG Herne - Foto ingezonden
 
Pc200044_renamed_21408
De kerstman bij de LBG Herne - Foto ingezonden
 
Pc200060_renamed_14006
De kerstman bij de LBG Herne - Foto ingezonden
 

Tijdens de eindejaarsbijeenkomst van de plaatselijke liberale bond voor gepensioneerden (LBG) in de zaal Liberale Harmonie kwam totaal onverwacht ook de Kerstman langs. Voorzitter Jeannine Berckmans en haar nieuwe bestuursploeg zagen dat zijn komst bij de talrijk opgedaagde leden wel bijzonder goed werd onthaald.

Jeannine Berckmans: “De aanwezigen waaronder ook enkele kleinkinderen waren duidelijk verrast door de goedheid van de Kerstman. Iedereen kreeg snoepjes en een warm deken om de winter door te brengen. Omdat allen het afgelopen jaar hun best hadden gedaan, beloofde de Kerstman ook al volgend jaar terug langs te komen”.
 
Tussendoor muziek, moppen en fratsen van Tollembekenaar Willy Thiels waren dan weer de ingrediënten van een geslaagde animatie.
 
Ruim 30 jaar al staat de LBG iedere derde donderdag van de maand garant voor onthaal, ontspanning en informatie van de leden. De grondlegger van dit alles was destijds wijlen Jacques Reygaerts. De bond is doorheen de jaren dan ook doorgegroeid tot een gevestigde waarde in het gemeentelijk socio-cultureel landschap. 
 
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
29 dec 2012
Godelieve Deschuyffeleer
© Deschuyffeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief