HERNE – Petra Tiels genomineerd voor ICT Woman of the year

C21

HERNE – Petra Tiels genomineerd voor ICT Woman of the year

Petra_tiels_2
ICT Woman Petra Tiels

Petra Tiels (43) uit de Haagstraat is één van de 10 door Knack/Datanews genomineerden voor de titel van ICT Woman of the Year 2013. Zij rekent alvast op een stevig steuntje, ook vanuit haar plaatselijke leefgemeenschap, om haar nominatie kracht bij te zetten. Tot en met vrijdag 18 januari kan voor haar nog online gestemd worden. Een vakjury wijst nadien de titel toe aan één van de 3 kandidates die het hoogst scoorden in de stemming.

Petra Tiels, afgestudeerd aan de Solvay Business School, is thans managing director van SOA People, een consultancybedrijf, gespecialiseerd in SAP. De voorbije jaren bestond haar grootste uitdaging er in het bedrijf op de kaart te zetten. En nu naar 2016 toe wil zij met de SOA People Group een bedrijfsinkomen genereren van goed 100 miljoen euro door een verdere geografische uitbreiding in onze buurlanden en een versterking van de koppositie in eigen land.
 
De genomineerde heeft alleszins al een indrukwekkende staat van diensten achter de rug. Zo werkte zij reeds voor de financiële dienst van het Mercedes Benz Coordination Center en voor de Belgacom Directory Services. In 1995 gooide zij het over een andere boeg en werd zij een financial expertise SAP consultant om zo mettertijd door te groeien tot country manager van IDS Scheer.
 
Bij SOA People is Petra Tiels nu managing director en zetelt zij ook in de executive board van het bedrijf. Zij komt dan ook graag op om meer vrouwen in sleutelposities in het bedrijfsleven neer te zetten. “Momenteel bekleden nog te weinig vrouwen topfuncties. Maar geleidelijk zien wij toch wel de geesten in positieve zin rijpen”, zegt de genomineerde enthousiast.
 
“Met twee kleine kinderen en een echtgenoot met eveneens drukke activiteiten is het niet steeds makkelijk mijn carrière te combineren met mijn gezinsleven. Gelukkig kan ik rekenen op de steun van een formidabel netwerk”, geeft Petra Tiels nog graag trots mee. In haar vrije tijd leest zij graag een boek, zet zij graag een feestje op of gaat zij graag uit eten met vrienden.
 
Wie graag heeft dat Herne er een bekende inwoner bij krijgt haast zich uiterlijk 18 januari nog voor Petra Tiels te stemmen via  deze link.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
18 jan 2013
Godelieve Deschuyffeleer
© Deschuyffeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief