HERNE - LBG gaat gezellig het nieuwe jaar in

C21

HERNE - LBG gaat gezellig het nieuwe jaar in

Lbg_nieuwjaarsviering_2013__12_
De eerste maandelijkse bijeenkomst van het jaar van de Liberale Bond van de Gepensioneerden (LBG)- het bestuur met voorzitter Jeannine Berckmans - Foto's © Deschuyffeleer
 
Lbg_nieuwjaarsviering_2013__2_
Ruim 30 jaar al staat de LBG iedere derde donderdag van de maand garant voor het onthaal en allerlei ontspanning van zijn leden - © Dechuyffeleer
 
Lbg_nieuwjaarsviering_2013__5_
Alphonse Michiels, barman van dienst - © Deschuyffeleer
 
Lbg_nieuwjaarsviering_2013__8_
Ricky en Willy ..... © Deschuyffeleer
 
Lbg_nieuwjaarsviering_2013__17_
Voorzitter LBG Jeannine Berckmans - © Deschuyffeleer
 

De eerste maandelijkse bijeenkomst van het jaar van de Liberale Bond van de Gepensioneerden (LBG) stond volledig in het teken van de jaarwisseling. Met goed 100 tekenden zij aanwezig in de zaal Liberale Harmonie voor een feestelijke maaltijd doorspekt met muzikale intermezzo’s. Het werd dan ook een voortreffelijk georganiseerde namiddag waar voorzitter Jeannine Berckmans en haar team terecht fier op mogen zijn.

Ruim 30 jaar al staat de LBG iedere derde donderdag van de maand garant voor het onthaal en allerlei ontspanning van zijn leden. Telkens is het ook een gelegenheid om het laatste klein en groot nieuws zowel uit de gemeentelijke als de familiale kring op de tafel te gooien.  
In haar toespraak had voorzitter Jeannine Berckmans het over de nood aan nieuwe leden en bestuursleden. Daarbij benadrukte zij het globaal ouder worden van de leden en de omvangrijke taken waar het bestuur telkens opnieuw borg moet voor staan. Zo worden tijdens de maandelijkse bijeenkomsten verjaardagen, moederdag, vaderdag, Pasen, Kerstmis en Nieuwjaar telkens opnieuw voorzien van een speciaal tintje.
Ook deze keer wisten kok Polydore Dauwe en zijn team het gezelschap voortreffelijk te vergasten op een heus feestmaal. Voor het amusementsgehalte werd een beroep gedaan op het duo Ricky en Willy voor wie het een koud kunstje was de aanwezige senioren op de dansvloer te krijgen.
Op dinsdag 19 maart voorziet de LBG een uitstap naar de Europahal in Brakel met optredens van Andrei Lugovski, Frank Galan, de travestieten Les Folles de Gand en Kurt Keller. Nadere info bij Jeannine Berckmans op 02/396 08 28. Busvervoer is voorzien.
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
19 jan 2013
Godelieve Deschuyffeleer
© Dechuyffeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief