HERNE - KVLV Sint-Pieters-Kapelle stelt jaarprogramma voor

C21

HERNE - KVLV Sint-Pieters-Kapelle stelt jaarprogramma voor

Kvlv__spk_jaaropener_2013__8_
Bestuur KVLV-ploeg Sint-Pieters-Kapelle met voorzitter Francine Vermeersch en Jeannine De Roock, Geneviève Roosens, Claudine Weverbergh en Noëlle Poelaert Foto's © Deschuyffeleer
 
Kvlv__spk_jaaropener_2013__10_
Commissaris Serge Roelens van de Lokale Politie Pajottenland - © Deschuyffeleer
 
Kvlv__spk_jaaropener_2013__4_
Bijeenkomst kvlv Sint-Pieters-Kapelle - © Deschuyffeleer
 
Kvlv__spk_jaaropener_2013__17_
Bijeenkomst kvlv St-Pieters-Kapelle - © Deschuyffeleer
 
Kvlv__spk_jaaropener_2013__20_
‘Veiligheid’ met tal van links naar nieuwigheden in de wetgeving - © Deschuyffeleer
 

In de gemeentelijke feestzaal in Sint-Pieters-Kapelle ontving de plaatselijke KVLV-afdeling haar leden en sympathisanten op een gezellige nieuwjaarsbijeenkomst. Meteen werd ook het programma van het nieuw werkjaar bekendgemaakt. Het gebeuren werd ingekleed met een voordracht door commissaris Serge Roelens van de Lokale Politie Pajottenland. Hij had het in het bijzonder over het aspect ‘veiligheid’ met tal van links naar nieuwigheden in de wetgeving. Zoals het in KVLV-middens hoort werd de doorstart voor het nieuw werkjaar afgesloten met een hapje en een tapje al dan niet van eigen makelij.

Sinds de vernieuwde start van vorig jaar gaat het bijzonder goed met de ‘Vrouwen met Vaart’-afdeling van Sint-Pieters-Kapelle. Een actief bestuur met Francine Vermeersch aan het roer weet de afdeling gestaag op de kaart te zetten. Zo zijn in het nieuw jaarprogramma al goed 25 activiteiten voorzien.
 
Reeds op 28 januari neemt de afdeling deel aan de gewestelijke ontmoetingsdag in Herfelingen rond het thema ‘Geluk op grootmoeders wijze’. Op 1 februari dan weer is het lachen geblazen in Roosdaal met een optreden van Lies Lefever, de vrouwelijke Urbanus, met haar show ‘Meisje van Plezier’. Omdat bij de KVLV-leden ook het koken hoog in het vaandel wordt gedragen last de afdeling ook met de regelmaat van een klok kooklessen in. Donderdag 21 februari speelt de afdeling alleszins op eigen terrein en worden alle geheimen onthuld over stoofpotjes en ovenschotels. Het volledig jaarprogramma is overigens verder te raadplegen via deze link.
 
Van commissaris Serge Roelens kreeg het gezelschap tal van weetjes, tips en nieuwigheden aangereikt die de veiligheid thuis en op de weg ten goede komen. Dat de uiteenzetting van de commissaris in geen dovemansoren viel, bewezen de talrijke vragen. Vooral de oproep “kijk uit naar verdachte handelingen in je onmiddellijke omgeving, heb aandacht voor details en vertel ons zo nauwkeurig mogelijk uw bevindingen” wist de toehoorders te overtuigen dat ook de wakkere en attente burger een reële schakel kan vormen in het bestrijden van criminele gedragingen en het opsporen van de daders ervan. 

Belangstellenden voor de werking van de lokale KVLV-ploeg kunnen beslist contact opnemen met voorzitter Francine Vermeersch via 02/ 396.15.57 of één van de overige bestuursleden Jeannine De Roock, Geneviève Roosens, Claudine Weverbergh en Noëlle Poelaert.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
20 jan 2013
Godelieve Deschuyffeleer
© Deschuyffeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief