HERNE - Topjudoka Amelie Rosseneu leidt training

C21

HERNE - Topjudoka Amelie Rosseneu leidt training

Amelie_rosseneu_3
HERNE - Topjudoka Amelie Rosseneu leidt training - Foto's ingezonden
 
Amelie_rosseneu_7
HERNE - Topjudoka Amelie Rosseneu leidt training - Foto ingezonden
 
Amelie_rosseneu_1
HERNE - Topjudoka Amelie Rosseneu leidt training - Foto ingezonden
 
Amelie_rosseneu_4
HERNE - Topjudoka Amelie Rosseneu leidt training - Foto ingezonden
 
Amelie_rosseneu_5
HERNE - Topjudoka Amelie Rosseneu leidt training - Foto ingezonden
 

Op zaterdag 2 maart beleefden de leden van judo Herne een bijzondere training. Na een geslaagde gasttraining van Ilse Heylen vorig jaar, hadden ze nu het genoegen om Amelie Rosseneu te ontvangen. Het uitnodigen van een topjudoka is niet alleen een beloning voor de inzet van de leden gedurende het jaar, maar heeft ook als doel de jongere judoka's aan te sporen om hogerop te mikken.

Aangezien de grote zaal niet beschikbaar was, en judo Herne steeds blijft groeien, werd de training dit jaar in twee delen opgesplitst. Eerst kwamen de jongste sportievelingen aan de beurt. Amelie zorgde voor een mooie opbouw bij de aan te leren technieken en de jeugd liet zich van zijn beste kant zien. Nadien was het de beurt aan de oudere generatie judoka's. Ook zij zetten hun beste beentje voor en genoten van een boeiende training, onder het belangstellende oog van de burgemeester en de schepen van sport.

Amelie Rosseneu is misschien nog geen bekende naam bij het grote publiek, maar ze schreef al heel wat overwinningen op haar naam op internationale tornooien. Ze is op weg om de top 10 van de wereldranglijst te betreden in de categorie – 48kg. Ze zal in de toekomst dus zeker nog van zich laten horen.
 
Na afloop van de training kreeg iedereen een prachtige foto van Amelie in actie en werden nog een aantal handtekeningen op foto's, gordels en judogi geplaatst. Moe maar tevreden trok iedereen naar de douches. Het was weer een mooie training en de judoka's zijn nu al nieuwsgierig naar de gast van volgend jaar...
 
Als promotie biedt de club belangstellenden voor judo in eerste instantie alleszins steeds de mogelijkheid 4 keer gratis een initiatietraining bij te wonen.
 
Meer info bij voorzitter Walter Maes via 0477/35 20 39 of PR-man Serge Manil via 02/396 16 34 of via www.judoherne.be  of op facebook : www.facebook.com/judoherne
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
06 mrt 2013
Godelieve Deschuyffeleer
Foto's ingezonden
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures

archief