FC HERNE is kampioen

C21

FC HERNE is kampioen

Fc_herne_kampioen
FC HERNE is kampioen
 

Het staat nu vast. Op de voorlaatste speeldag heeft FC Herne alle onzekerheid weggenomen en zich de kampioenentitel in 3de provinciale reeks C toegeëigend. De club promoveert zo naar 2de provinciale waar het toekomend seizoen allicht streekderby’s kan spelen tegen Galmaarden, Kester-Gooik, Eizeringen en Lembeek.

Op de voorlaatste speeldag ging de ploeg van trainer Yves Reygaerts vlot winnen met 0-2 op het veld van FC Vorst, dat nochtans de punten ook nog best kon gebruiken in de degradatiestrijd. Het waren Joeri Danau en David Schoukens die de kampioenendoelpunten in de netten van FC Vorst legden.
 
Rechtstreekse concurrent FC Wambeek, die met gelijke punten maar weliswaar één gewonnen wedstrijd minder de voorlaatste speeldag inging, moest dan weer met 2-1 de duimen leggen op het veld van FC Leeuw. In de rangschikking telt FC Herne nu 68 punten, terwijl FC Wambeek enigszins verweesd achterblijft met 65 punten. Zelfs al verliest FC Herne en wint FC Wambeek de laatste wedstrijd, dan nog is de ploeg uit het Groene Kwadrant met haar overwinning meer alleszins kampioen.
 
FC Herne plukt met haar puike resultaten thans de vruchten van een weloverwogen politiek waarin spelers van eigen bodem voluit hun kans krijgen. Ook de vruchtbare jeugdwerking is inmiddels niet vreemd aan het succes.
 
Herne mag zich dan ook dit kermisweekend alleszins opmaken voor een lange kampioenennacht.  
 
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
09 mei 2013
Godelieve Deschuyffeleer
© Deschuyffeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief