HERNE – D’Erfzonde viert in grandeur

C21

HERNE – D’Erfzonde viert in grandeur

Img_1521_1_
HERNE – D’Erfzonde viert in grandeur - © Deschuyffeleer
 
Dsc03771
HERNE – D’Erfzonde viert in grandeur - © Deschuyffeleer
 
Img_1524
Yves Cornet en Marleen Godart van d'Erfzonde - © Deschuyffeleer
 
Img_1525
© Deschuyffeleer
 
Img_1528
© Deschuyffeleer
 
Img_1531
© Deschuyffeleer
 

De viering van het 10-jarig bestaan van het welgekend eet- en praatcafé D’Erfzonde aan het rondpunt in Kokejane was er één in grandeur. Uitbaters Yves en Marleen en hun personeel zetten dan ook hun beste beentje voor om er samen met hun doorgaans vast cliënteel een onvergetelijke avond van te maken.

Het bijzonder feestmenu voorzag deze keer ribbekes à volonté. De feestavond werd afgesloten met een optreden van de formatie Back 2 Three die covers brengt van vroeger en nu. De stemming was dan ook opperbest, temeer daar het aperitief gratis werd aangeboden en de kostprijs van een pintje democratisch laag werd gehouden op 1 euro.
 
Zowel Yves als Marleen hebben van jongsaf de horecamicrobe in de genen. Zo werd Yves geboren in het toenmalig ouderlijk café ‘In de Welkom’, nu omgebouwd tot D’erfzonde. En ook Marleen maakte van kindsbeen af kennis met het horecagebeuren in het café van haar grootouders pal aan de overkant van ‘In de Welkom’.
 
“Samen hebben wij inmiddels D’Erfzonde uitgebouwd tot een gezellig eet- en praatcafé”, zegt uitbater Yves. “Wij kunnen alvast ook rekenen op een trouw en vast cliënteel dat onze inspanningen weet te waarderen”, voegt Marleen er graag en enigszins trots aan toe. D’Erfzonde begon met een eenvoudige kaart. “Maar nadat Yves de kokschool in Ceria had gevolgd werd de kaart uitgebreid. En onze specialiteit is nu een heerlijke fondue bourguignonne”, aldus nog Marleen. Overigens werd het knus interieur van de zaak twee jaar terug ook al eens volledig gerenoveerd.
 
D’Erfzonde is geopend op donderdag en zaterdag vanaf 16u, op vrijdag vanaf 15u en op zon- en feestdagen vanaf 11u. De zaak is ook open voor groepen op andere dagen na afspraak. De keuken sluit wel iedere dag om 22u.
 
Tijdens het jaar zet D’Erfzonde telkenmale ook drie bijzondere events op het menu. Zo is er het laatste weekend van juni en dit om in de goede vakantiestemming te geraken het Zuiders Couleur d’Erfzonde. Het laatste weekend van september dan weer komen de mosselen aan de beurt terwijl een super raclette steevast de klanten verwendt het laatste weekend van februari.
 
Meer info via www.derfzonde.be .
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
19 mei 2013
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief