HERNE – Weergoden treffen Dag van de Jeugd

C21

HERNE – Weergoden treffen Dag van de Jeugd

Deschuyffeleer_dag_vd_jeugd_herne__12_
 
Deschuyffeleer_dag_vd_jeugd_herne__1_
Deschuyffeleer_dag_vd_jeugd_herne__3_
Deschuyffeleer_dag_vd_jeugd_herne__7_
Deschuyffeleer_dag_vd_jeugd_herne__10_
Deschuyffeleer_dag_vd_jeugd_herne__11_
Deschuyffeleer_dag_vd_jeugd_herne__8_
 

De weergoden waren de organisatoren van de Dag van de Jeugd in Herne niet bijster gezind. De aanhoudende regen en de storende windvlagen plaagden de ganse dag de verschillende activiteiten. Het ruim aanbod aan workshops, animatie en initiaties in verschillende sporttakken maakte toch nog dat zo’n 300 jeugdige bezoekers de weg naar de sporthal Markevallei vonden.

“Door het slechte weer dienden jammer genoeg heel wat buitenactiviteiten van het programma geschrapt”, geeft organisator Annelies Desmet van de jeugddienst van Herne aan. “Toch zijn wij tevreden dat wij nog zo’n grote groep kinderen hebben kunnen bereiken”.
 
Trekpleisters waren het dansen met Fundance en kinderclub Go-Well, clown Adriaan en kindertheater jaja, de brandweer en de initiatie judo. Wosh promootte de actie Wereldbollen van vijf Pajotse 11.11.11-comités op zondag 21 september met gezinsfietstochten en natuurwandeltochten. Rotaract scoorde dan weer met haar Sangria-stand. Ook Joke De Mil, de intergemeentelijke preventiemedewerkster voor drugs en alcohol voor het Pajottenland was met een stand aanwezig. 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
07 sep 2008
Godelieve Deschuyffeleer
GD Tollembeek
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Colpaert | 12 apr 2024

archief