HERNE - Waanzinnig Weekend heeft oog voor kinderen

C21

HERNE - Waanzinnig Weekend heeft oog voor kinderen

Kinderburgemeester_1
Het is de 4-jarige Elien Nechelput die tijdens de leuke verkiezingsshow in het Bavocentrum met meneer Priet Praat en Katoentje het pleit won. Zij kreeg dan ook plechtig de sjerp omgord en gaat thans als eerste vrouwelijke burgemeester van Waanzinnig-Weekend-kinderdorp-Herfelingen de geschiedenis in - © Deschuyffeleer
 
Kinderburgemeester_collage_1_gdg
Met meneer Priet Praat en Katoentje .... © Deschuyffeleer
 
Ww_kinderdorp_burgemeester___1_
HERNE - Waanzinnig Weekend heeft oog voor kinderen - © Deschuyffeleer
 
Ww_kinderdorp_burgemeester___2_
HERNE - Waanzinnig Weekend heeft oog voor kinderen - © Deschuyffeleer
 
Ww_kinderdorp_burgemeester___3_
HERNE - Waanzinnig Weekend heeft oog voor kinderen - © Deschuyffeleer
 
Ww_2013
 

Tijdens het Waanzinnig Weekend op 19, 20 en 21 juli krijgt Kris Poelaert in zijn functie van burgemeester de assistentie van een piepjonge vrouwelijke collega. Het is de 4-jarige Elien Nechelput die tijdens de  leuke verkiezingsshow in het Bavocentrum met  meneer Priet Praat en Katoentje het pleit won. Zij kreeg dan ook plechtig de sjerp omgord en gaat thans als eerste vrouwelijke  burgemeester van Waanzinnig-Weekend-kinderdorp-Herfelingen de geschiedenis in.

Voor de 15de editie van het Waanzinnig Weekend in Herfelingen op 19, 20 en 21 juli zetten de organisatoren alles in om er een geslaagd weekend van te maken. Hierbij gaat dit jaar hun aandacht  ook heel speciaal naar de kinderen. Met een volwaardig kinderdorp willen zij er naast een fuivend, joggend, bikend, volleyend, zingend en touwtrekkend Herfelingen er ook  een spelend Herfelingen van maken.
“Vooral zondagnamiddag worden alle kinderen getrakteerd op een ruim assortiment springkastelen, kindershows, grime,… Terwijl papa en mama zich elders amuseren op de feestweide of in de tent kunnen de kleinsten in een apart kinderdorp terecht”, aldus Ward Nechelput. De toegang is volledig gratis.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
16 jun 2013
Godelieve Deschuyffeleer
© Deschuyffeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief