HERNE - Een Achielle-fiets als beloning

C21

HERNE - Een Achielle-fiets als beloning

Met_belgerinkel_nr_de_winkel_2013__3_
HERNE - Een Achielle-fiets als beloning - © Deschuyffeleer
 
Met_belgerinkel_nr_de_winkel_2013__4_
De meer dan gelukkige winnaar was de 67-jarige Francine Van Hassel - © Deschuyffeleer
 
Met_belgerinkel_nr_de_winkel_2013__6_
De meer dan gelukkige winnaar was de 67-jarige Francine Van Hassel - © Deschuyffeleer
 
Met_belgerinkel_nr_de_winkel_2013__9_
Ook in Herne werd de jaarlijkse mobiliteitsactie ‘Met belgerinkel naar de winkel’ afgesloten - © Deschuyffeleer
 

Ook in Herne werd de jaarlijkse mobiliteitsactie ‘Met belgerinkel naar de winkel’ afgesloten. De actie, die op 4 mei op gang werd geschoten, promoot over gans Vlaanderen per gemeente het woon-winkelverkeer te voet of met de fiets. De inwoners van Herne die met de fiets zijn gaan winkelen bij één van de 30 deelnemende plaatselijke handelaars ontvingen steevast telkens een stempel.

Dit jaar was de actie goed voor het inleveren van 125 volle spaarkaarten, goed voor 875 fietsritjes en nagenoeg 2000 km. Vorig jaar werden wel een 50-tal kaarten meer ingeleverd maar het slechte weer heeft ook hier in de meimaand zijn tol geëist.
 
Uit de ingeleverde spaarkaarten mocht een onschuldige hand voor het gemeentebestuur de gelukkige winnaar van een kwaliteitsvolle Achielle-fiets trekken. Zo’n fiets is een retrofiets van Vlaamse makelij maar nu wel voorzien van de nieuwste technologische snufjes zoals ingebouwde versnellingen om zo het fietsen zo aangenaam mogelijk te maken.
 
De meer dan gelukkige winnaar was de 67-jarige Francine Van Hassel. Dagelijks doet deze sportieve dame van uit het centrum van de gemeente nog al haar boodschappen met de fiets. Ook familiebezoeken in de naburige gemeenten worden op de tweewieler afgepeddeld. De prijsoverhandiging gebeurde aan de Prima-superette in de Lindestraat. Daar was de fiets tijdens de actie tentoongesteld. Voor deze medewerking mocht ook uitbater Chris Meersman een kleine attentie ontvangen.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
23 jun 2013
Godelieve Deschuyffeleer
© Deschuyffeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief