HERNE - Jacqueline De Troch aan de basis van prompt viergeslacht

C21

HERNE - Jacqueline De Troch aan de basis van prompt viergeslacht

4-geslacht_jacqueline_de_troch_herne___1_
Memé Jacqueline De Troch was dan ook bijzonder fier om samen met dochter Christine (46), kleindochter Elise (23) en de kleine Anastasia (8 maanden) te poseren en zo het trots viergeslacht te vereeuwigen - Foto ingezonden.
 
4-geslacht_jacqueline_de_troch_herne___2_
Voor de 73-ste verjaardag van Jacqueline De Troch was het in de Liezebeek alleszins al verzamelen geblazen voor familie en vrienden - Foto ingezonden
 

Een familie met een viergeslacht blijft toch wel iets uitzonderlijk.  Zo denken memé Jacqueline, oma Christine, mama Elise en allicht de kleine Anastasia er althans over. De verjaardag van memé was dan ook de ideale gelegenheid om ook het viergeslacht speciaal te belichten.    

Voor de 73-ste verjaardag van Jacqueline De Troch was het in de Liezebeek alleszins al verzamelen geblazen voor familie en vrienden. Maar het was meteen ook een uitgelezen gelegenheid om de vier prompte dames, die onder de hoede van memé Jacqueline een heus viergeslacht uitmaken, samen op de foto te zetten.
Memé Jacqueline De Troch was dan ook bijzonder fier om samen met dochter Christine (46),  kleindochter Elise (23) en de kleine Anastasia (8 maanden) te poseren en zo het trots viergeslacht te vereeuwigen. Merkwaardig hierbij is wel nog dat al deze dames in Herne wonen.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
04 jul 2013
Godelieve Deschuyffeleer
© Deschuyffeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief