HERNE – Oldtimers rijden Rondje rond Halle

C21

HERNE – Oldtimers rijden Rondje rond Halle

Aankondiging_rondje_halle
© Deschuyffeleer
 

Naar aanleiding van hun 10-jarig bestaan rijden de Retrovrienden op zondag 4 augustus met hun oldtimers hun Rondje van Halle. De organisatie staat ook open voor niet leden.

“Wij nodigen bij die gelegenheid dan iedereen met een oldtimer uit met ons mee te toeren in het prachtige Pajottenland en de streek rond Halle in hun meest aansprekende zomertooi”, zegt co-organisator Luc Appelmans. “Wij zorgen alleszins voor een eenvoudige en duidelijke routebeschrijving aan de hand van bol/pijl aanduidingen met herkenningspunten en afstanden alsook voor een leuke ontvangst”.
 
Er wordt samengekomen in het centrum van Herne in restaurant-feestzaal De Egelantier om 8u30 voor het ontbijt. Een uurtje later rijden de deelnemers dan de baan op voor een eerste tochtje van goed twee uren met bestemming het audiovisueel museum Terkammen in Bogaarden voor de middagstop. Daar wacht de deelnemers beslist een heuse ontdekkingstocht van de meest bijzondere elektrische toestellen, waarvan men soms het bestaan al lang vergeten is.
 
Na de namiddagrit belanden de oldtimers dan opnieuw aan de startplaats voor een afsluitend gezellig avondmaal.
 
Deelnemen kost 40 euro met inbegrip van de maaltijden, het roadbook, de rallyplaat en de inkom van het museum. Er zijn overigens ook nog andere formules in functie van al dan niet deelname aan de maaltijden en voor de kinderen.
 
De inschrijvingen worden ingewacht voor 28 juli. Meer info bij Luc Appelmans (00.32.496.52.08.34) of via www.deretrovrienden.be .
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
07 jul 2013
Godelieve Deschuyffeleer
© Deschuyffeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief