HERNE – Hobbykunstenaars scoren

C21

HERNE – Hobbykunstenaars scoren

Deschuyffeleer_hobbytentoonstelling_kermis_herne__9_
 
Deschuyffeleer_hobbytentoonstelling_kermis_herne__5_
Deschuyffeleer_hobbytentoonstelling_kermis_herne__10_
Deschuyffeleer_hobbytentoonstelling_kermis_herne__4_
 
Deschuyffeleer_hobbytentoonstelling_kermis_herne__6_
Tijdens het kermisweekend was het cultureel centrum van Herne het decor voor een brede waaier aan schilderwerken. Twaalf hobbykunstenaars stelden er hun aquarels, tekeningen, olieverfwerken en pastels tentoon. In een nokvolle tentoonstellingsruimte mocht schepen van cultuur Marie-Louise Devriese de tentoonstelling inleiden. De muzikale noot werd verzorgd door leerlingen van de muziekacademie onder de leiding van Luc Gladiné.
 
Met deze expositie wou de cultuurraad en het gemeentebestuur zowel het artistieke als het socio-culturele gebeuren in de gemeente ondersteunen en stimuleren. Ook beoogden zij zo de lokale hobby-kunstenaars samen te brengen en tevens het publiek de gelegenheid te bieden kennis te maken met plaatselijk talent.
 
Een speciaal dankwoord ging naar de initiatiefnemer van deze tentoonstelling Paul Temmermans. Burgemeester Kris Poelaert verwees naar een uitspraak van de Russische kunstschilder Marc Chagal  “In de kunst en in het leven is alles mogelijk als het op liefde gebaseerd is”.
 
Stelden tentoon : Mary Jorine, Liliane Creses, Isabelle Demel, Margriet Roosens, Marianne Van Herreweghe, Chris Chiau, Walter Daminet, Josette Effondré, Paul Temmerman, Nicole Van Den Borre, Patrick Van Eesbeek en Monique Geeroms.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
23 sep 2008
Godelieve Deschuyffeleer
GD Tollembeek
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Colpaert | 12 apr 2024

archief