HERNE – Sinterklaas nodigt de senioren uit op daverend feestje

C21

HERNE – Sinterklaas nodigt de senioren uit op daverend feestje

Sinterklaasfeest_senioren_2013_gdg
HERNE – Sinterklaas nodigt de senioren uit op daverend feestje - © Deschuyffeleer
 

Sinterklaas brengt niet langer alleen maar een bezoek aan de brave kinderen. De jongste jaren is hij met zijn groot boek nu ook steevast de gast bij de senioren van Herne. Ook dit jaar staat één en ander op het programma van de bijeenkomst die doorgaat op donderdag 5 december om 14u in het Bavocentrum in Herfelingen. Voor hen die er graag opnieuw willen bijzijn is het alvast nu al drummen geblazen om alsnog een zitje voor te behouden.

“Het belooft ook dit jaar een spetterende namiddag te worden”, blikt coördinatrice Carine Vandevelde vooruit. “Voor het ontspanningsgedeelte voorzien wij een optreden van de Magic Cortez Band. Zingen en swingen dus. Tussendoor zijn er ook koffie en gebak. En allicht hebben de Sint en zijn gevolg van Zwarte Pieten ook nu weer een kleine verrassing mee voor de aanwezigen”.
 
De bijeenkomst staat open voor alle senioren uit de gemeente. Het aantal plaatsen in de zaal is wel beperkt. De deelname is gratis. Tijdig en liefst zo vlug mogelijk inschrijven is dan ook nu weer de boodschap. Inschrijven dient dan ook te gebeuren voor 28 november op het gemeentehuis bij Carine Van de Velde (02/397.11.69 of carine.vandevelde@herne.be) .
 
Het Sinterklaasfeest die dag in het Bavocentrum is een organisatie van de Seniorenraad in samenwerking met het gemeentebestuur.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
25 okt 2013
Godelieve Deschuyffeleer
© Deschuyffeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Colpaert | 04 mei 2024

archief