HERNE – Ambilunchen in de Castel een succesformule

C21

HERNE – Ambilunchen in de Castel een succesformule

Castel_herne___16_
HERNE – Ambilunchen in de Castel een succesformule - © Deschuyffeleer
 
Castel_herne___24_
HERNE – Ambilunchen in de Castel een succesformule - © Deschuyffeleer
 
Castel_herne___21_
HERNE – Ambilunchen in de Castel een succesformule - © Deschuyffeleer
 
Castel_herne___6_
HERNE – Ambilunchen in de Castel een succesformule - Salim Seghers © Deschuyffeleer
 
Castel_herne___3_
HERNE – Ambilunchen in de Castel een succesformule - © Deschuyffeleer
 
Castel_herne___10__renamed_16578
Huis-dj Sanseveria met Claudine Roobaert en Freddy Danau speelt ten dans - © Deschuyffeleer
 

Feestzaal Castel was reeds toe aan haar 20ste Ambilunch met dit keer Salim Seghers als gastvedette. Een succes, zo blijkt. De klanten dagen alsmaar talrijker op en genieten volop van het origineel concept en dit meestal in het gezelschap van hun vrienden. Maar niet alleen de Ambilunches brengen sfeer, ook de brunchen en de diners dansants worden inmiddels druk bezocht. En met de jaarwende in aantocht lopen ook de reservaties voor de Kerstbrunch en een prestigieuze Oudejaarsviering al goed binnen.

De Ambilunches garanderen de klanten een leuke namiddag vol ambiance en lekker eten. “Wij starten rond de middag en serveren een lunch met soep, een hoofdgerecht en een dessert.  Huis-dj Sanseveria met Claudine Roobaert en Freddy Danau speelt ten dans. Daarnaast nodigen wij ook steevast een gekend artiest uit. Met het aperitief, wijnen, waters en frisdranken tot en met de koffie bij het dessert en de optredens inbegrepen kost dit alles 45 euro per persoon” vertellen de dames en heren De Crem. De Ambilunches gaan één keer per maand en steeds op een donderdag door. De eerstkomende maanden zijn Paul Severs, Lindsay, Davy Gilles en Bobby Prins alvast nog de gastvedetten.
 
Ook de brunches op zondagmiddagen en de diners-dansants op vrijdagavond zijn inmiddels welbekend in de streek. Het zijn dan ook een ideale formule eens lekker, aangenaam en sfeervol te genieten. In de Castel is het overigens ook steeds feesten in een prachtig kader. Naast de goed-ogende  feestzalen is er ook nog de prachtige tuin met waterpartijen en een uitnodigend receptie-eiland.
 
De Castel is gelegen aan de Ninoofsesteenweg in het centrum van de gemeente. Meer info en sfeerfoto’s via Facebook en/of www.castelherne.be .
 
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
26 okt 2013
Godelieve Deschuyffeleer
© Deschuyffeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Colpaert | 04 mei 2024

archief