HERNE – Amateur Toneel Kokejane speelt Pterodactylus

C21

HERNE – Amateur Toneel Kokejane speelt Pterodactylus

Aankondiging_pterodactylus
HERNE – Amateur Toneel Kokejane speelt Pterodactylus - © Deschuyffeleer
 

Op 14, 19 en 20 december telkens om 20u pakt Amateur Toneel Kokejane in het Baljuwhuis in Galmaarden uit met de opvoering van Pterodactylus, een stuk van auteur Nicky Silver in een regie van Stef Danhieux.

Pterodactylus is een zwarte komedie over de ondergang van het welgestelde gezin Duncan en, bij uitbreiding, van de menselijke soort. Dochter Emma (Conny Dekens), een hypochonder met geheugenstoornissen, en Tommy (Steffen Heremans), een door nonnen opgevoede wees, willen trouwen. Moeder Grace (Nadine Van Holder), een geëxalteerde alcoholiste zet Tommy aan het werk als dienstmeid. Dan keert zoon Todd (Marc Vanaudenhove) terug naar huis en kondigt vrolijk aan dat hij aids heeft. Genoeg redenen voor Grace om een dubbel feest te organiseren. Maar vader Arthur (Eddy Vierendeels), een zakkige geldverdiener die het liefst voetballertjes had geproduceerd en een nogal bezitterige fascinatie voor zijn dochter koestert, heeft zijn ontslag gekregen bij de bank... Kortom, het stuk is een heerlijk wrang festijn van schone schijn. 

Wie in de beste omstandigheden mee wil genieten van de opvoeringen reserveert best op voorhand zijn inkomkaarten via reservatie@atkokejane.be of via 0473/92.88.32 (enkel tussen 18 en 20u).

Alle info over Amateur Toneel Kokejane is weer te vinden op www.atkokejane.be
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
11 nov 2013
Godelieve Deschuyffeleer
© Deschuyffeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief