HERNE – Win een RAZZO-scooter tijdens de eindejaarsactie

C21

HERNE – Win een RAZZO-scooter tijdens de eindejaarsactie

Dsc06442
HERNE – Win een RAZZO-scooter tijdens de eindejaarsactie - © Deschuyffeleer
 
Img_0255
HERNE – Win een RAZZO-scooter tijdens de eindejaarsactie - © Deschuyffeleer
 
Img_0262
Sinds kort kennen de Verenigde Handelaars een vernieuwd elan met meteen ook de uitbreiding van het ledenbestand en de bestuursploeg. Zo krijgen De Karekiet, Erik Dedoncker, Dekens-Debuys, Lanner en zonen, Timmermans nv en Jos Derijcke het gezelschap van Saskia Vos - © Deschuyffeleer
 
Img_0258
HERNE – Win een RAZZO-scooter tijdens de eindejaarsactie - © Deschuyffeleer
 
Vh_eindejaarsactie_verso-01__2_
Herne - Eindejaarsactie - Alle 39 deelnemers - © Deschuyffeleer
 
Vh_eindejaarsactie_recto
De spaarkaart Eindejaarsactie Herne - © Deschuyffeleer
 

Dit jaar pakken de Verenigde Handelaars Herne opnieuw uit met een eindejaarsactie. Wie aankopen verricht bij één van de 39 deelnemende zaken bouwt zo één of meerdere kansen op voor het winnen van een hippe rode RAZZO-scooter ter waarde van 2.000 euro. De actie loopt de ganse maand december. De deelnemende handelszaken zijn te herkennen aan de affiche van de eindejaarsactie. Ook klanten van buiten de gemeente komen in aanmerking om deel te nemen.

“De eindejaarsactie is één van de pijlers van de acties die de Verenigde Handelaars met de steun van het gemeentebestuur op het getouw zet”, zegt burgemeester Kris Poelaert, ook bevoegd voor de Middenstand. “Als gemeentelijk beleid kunnen wij alleen maar tevreden zijn met het enthousiasme dat de vereniging aan de dag legt. Zij zal dan ook steeds zowel logistiek als financieel op de steun van het gemeentebestuur kunnen blijven rekenen”.
 
Tijdens de actie ontvangen de klanten bij de 39 deelnemende middenstanders per aankoop en ongeacht de waarde ervan één stempel op een spaarkaart. Deze spaarkaarten zijn in eerste instantie te bekomen op de flyer die de vereniging in gans de gemeente eerstdaags verspreidt en nadien ook bij alle deelnemende zelfstandigen. Wie een volle spaarkaart met 5 verschillende stempels indient, maakt al kans op het winnen van de trendy-hoofdprijs. Op 5 januari 2014 zal een onschuldige hand dan in het bijzijn van notaris Ann-Katrien Van Laer de winnende spaarkaart trekken. Dit zal in alle openbaarheid gebeuren tijdens de openluchtreceptie die het gemeentebestuur die dag naar analogie aan deze van ‘800 jaar Herne’ op het getouw zet.
 
Sinds kort kennen de Verenigde Handelaars een vernieuwd elan met meteen ook de uitbreiding van het ledenbestand en de bestuursploeg. Zo krijgen De Karekiet, Erik Dedoncker, Dekens-Debuys, Lanner en zonen, Timmermans nv en Jos Derijcke het gezelschap van Saskia Vos. Samen staan zij nu in voor de organisatie, de communicatie, de supervisie en de coördinatie van de verschillende acties.   
 
“De Verenigde Handelaars hebben de voorbije jaren steeds getracht de ondernemers en de uitoefenaars van vrije beroepen dichter bij elkaar te brengen”, geeft bestuurslid Lutgarde Cochez nog graag mee. “Zo zijn we beslist van plan om het komende jaar nog met meer regelmaat van ons te laten horen”.
 
De lijst met de namen en de adressen van de deelnemende handelaars is terug te vinden op bijgaande foto. 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
20 nov 2013
Godelieve Deschuyffeleer
© Deschuyffeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief