HERNE - Gratis WiFi in het gemeentehuis, de bib en de Hernekouter

C21

HERNE - Gratis WiFi in het gemeentehuis, de bib en de Hernekouter

Gratis_wifi
HERNE - Gratis WiFi in het gemeentehuis, de bib en de Hernekouter - © Deschuyffeleer
 

Ook de gemeente Herne investeert voortdurend in de juiste technologie op de juiste plaats. Sinds een paar dagen zijn de sporthal, het gemeentehuis en de bibliotheek voorzien van draadloos internet of WiFi. Zo kan de mobiele computergebruiker ook op deze locaties gratis en zonder moeite over internettoegang beschikken.

In de sporthal kan dit zonder paswoord. Op het gemeentehuis en in de bibliotheek is het paswoord - dat maandelijks veranderd wordt - bij de ingang terug te vinden. 
 
De vraag is vooral gekomen van ouders die tijdens het sporten van hun jonge kroost hun wachttijd liefst niet als een verloren tijd wensten te beleven.
 
“Ook de gemeentelijke APP krijgt meer en meer bekendheid en doet het goed”, aldus burgemeester Kris Poelaert. “Zo ontvangen de gemeentelijke diensten met regelmaat meldingen die via dit communicatiemiddel werden verstuurd”. Nu al is duidelijk dat in de nabije toekomst de APP-mogelijkheden zullen worden uitgebreid met ‘notifications’. Dit zijn korte berichten die heel snel en kosteloos kunnen verstuurd worden en ontvangen via de smartphone, de tablet, de laptop of de pc. Deze korte berichten worden thans nog verzonden via sms.
 
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
22 nov 2013
Godelieve Deschuyffeleer
© Deschuyffeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief