Op wandel met De Martrotters HERNE

C21

Op wandel met De Martrotters HERNE

Affiche_et_13

Op zondag 15 december organiseert de wandelclub De Marktrokkters haar jaarlijkse ‘Eindejaarstochten’.Deelnemers kunnen vrij starten tussen 8 en 15 uur van uit de Gemeentelijke Polyvalente zaal, op een boogscheut van de kerk van Sint-Pieters-Kapelle,  voor afstanden van 4, 6, 10, 15 of 22 km.

Vanaf 10 km loopt het parcours naar de buurgemeente Bever, waar men in de rustpost, zoals trouwens ook bij het vertrek,  koude en warme dranken en snacks kan verkrijgen aan democratische prijzen.

Iedereen kan en mag deelnemen aan deze tochten. De parcours spinnen zich in de uiterste westhoek van het Pajottenland met uitzichten op de uitlopers van de Vlaamse Ardennen.  De deenemer kan zelf kiezen hoe hij de wandeling maakt: een gezellige familiewandeling, wandelen aan een rustig tempo of eerder een sportieve staptocht om ondanks de koude toch eens lekker te zweten!
Voor de minder geoefende wandelaars is er de 4 km, een wandeling op een volledig verhard traject dat eveneens geschikt is voor rolwagengebruikers, of een natuurtraject met enkele typische veldwegen tussen de winterse akkers.
De langere afstanden hebben uiteraard een afwisseling van verharde, rustige landelijke wegen en veld- of voetwegjes. Stevige schoenen zijn daarom sterk aan te raden. 
Alle afstanden zijn duidelijk bewegwijzerd met gele pijltjes.
De aankomst moet te laatste om 17 uur bereikt worden.
Voor de liefhebbers van een hartige ‘neut’ is er een gratis borrel.
Inschrijving:  € 1.50 (€ 1.10 voor leden van wandelfederaties).
Meer info: www.marktrotters.be of bij de tochtverantwoordelijke: Raymond Michiels (02/396.01.09 – 0475/620.298 – raymond.ict@marktrotters.be )
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
22 nov 2013
Godelieve Deschuyffeleer
© Deschuyffeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief