HERNE – Naaimiekes voor Music for Life

C21

HERNE – Naaimiekes voor Music for Life

Naaimiekes_kankerfonds_steun
HERNE – Naaimiekes voor Music for Life - © Deschuyffeleer
 

Ook de Naaimiekes, een aantal vriendinnen en jonge moeders uit Herfelingen die de voorbije maanden een lessenreeks stikken hebben gevolgd, komen met de verkoop van originele zelfgemaakte dekentjes op voor de nieuwe Music-for-Live actie van Studio Brussel. De opbrengst van hun actie gaat integraal naar het Kinderkankerfonds.

Het initiatief voor de actie gaat uit van Marlies Van Schoors die zelf als jonge moeder geconfronteerd werd met een zware ziekte van haar dochtertje Janne. Het stikken van de dekentjes gebeurt op zondag 8 december vanaf 9u allicht op de bovenverdieping van het Bavocentrum. Een aanmoediging onder de vorm van een bezoekje aan het werkatelier die dag zou alleszins al een flinke opsteker zijn voor de bijzonder gemotiveerde stiksters.
 
“Vanaf de dag nadien kunnen belangstellenden die de actie mede willen ondersteunen dan terecht op www.facebook.com/naaimiekes  voor het bestellen van een kindermodel aan 15 euro of een fleece voor volwassenen aan 20 euro” duidt Annelies Desmet de actie nog. “De bijzonder originele dekentjes zullen overigens ook een badge dragen van de Naaimiekes zelf”.
 
Meer info bij Marlies Van Schoors via naaimiekes@telenet.be of  0474/ 45 59 83
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
28 nov 2013
Godelieve Deschuyffeleer
T Deschuyffeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief