HERNE – Sterk jaarprogramma voor Liberale Bond van Gepensioneerden

C21

HERNE – Sterk jaarprogramma voor Liberale Bond van Gepensioneerden

Lbg_programma_2014
HERNE – Sterk jaarprogramma voor Liberale Bond van Gepensioneerden - © Deschuyffeleer
 

De Liberale Bond van Gepensioneerden (LBG) van Herne, Herfelingen en St-Pieters-Kapelle gaat het nieuwe jaar in met een sterk jaarprogramma. De bond is dan ook een groeiende vereniging voor 50-plussers die elke derde donderdag voor zijn leden allerlei activiteiten opzet.

“Onze activiteiten beperken zich niet louter tot maandelijkse bijeenkomsten, al dan niet rond de klassieke thema’s zoals Moeder- of Vaderdag”, zegt voorzitter Jeannine Berckmans. “Geregeld organiseren wij ook uitstappen her en der in het land om mee het gedachtengoed van de bond om senioren te verenigen in cultuur, vorming en ontmoeting gestalte te geven. En bij al onze activiteiten zijn, naast een degelijke organisatie, gezelligheid en ambiance ook steeds onze troeven”.
 
Met als klassieker het muzikaal Nieuwjaarsdiner op 16 januari in restaurant-feestzaal De Egelantier stapt de bond dan ook enthousiast het nieuwe jaar in. Als bijzondere activiteiten zijn er verder in het jaar nog de theatermonoloog ‘Op het puntje van de tong’, een bezoek aan de Franse, Engelse, Japanse en Exoten tuinen van Adegem, een uitstap naar de Westhoek met onder meer een bezoek aan het kunstenaarsdorp Watou, een deelname aan een ontspanningsnamiddag in het feestcomplex Europa in Brakel en een serieuze babbel met Karel De Coster van Century 21 over de immobiliënproblematiek.
 
Dat de bond duidelijk in de lift zit bewijst het alsmaar stijgend aantal leden. Zo mochten er recent nog een tiental nieuwe leden verwelkomd worden. De bond staat overigens steeds open voor nieuwe leden. Het jaarlijks lidgeld bedraagt 20 euro en daar hoort bij iedere bijeenkomst in de thuishaven, de zaal van de Liberale Harmonie in het centrum, alvast een lekker etentje bij. Om kandidaat-leden alvast de sfeer eens te laten opsnuiven dient bij een eerste deelname aan een maandelijkse bijeenkomst overigens nog geen lidgeld betaald te worden.
 
Meer info bij voorzitter Jeannine Berckmans (0477/73.94.66).
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
06 dec 2013
Godelieve Deschuyffeleer
© Deschuyffeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Colpaert | 04 mei 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief