HERNE – Sportstages voor kleuters en ‘Sport Anders’ tijdens wintervakantie

C21

HERNE – Sportstages voor kleuters en ‘Sport Anders’ tijdens wintervakantie

Sportstages_wintervakantie_2013
HERNE – Sportstages voor kleuters en ‘Sport Anders’ tijdens wintervakantie - © Deschuyffeleer
 

Ook dit jaar zet de gemeentelijke sportdienst met Franciska Dekens als spilfiguur  en de sporthal De Hernekouter als uitvalsbasis  tijdens de wintervakantie andermaal sportstages op voor kleuters.  Op die dagen investeert de sportdienst ook onder de koepel van ‘Sport Anders’ in de organisatie van activiteiten voor jongelingen met een mentale beperking.

Sportfunctionaris Francisca Dekens: “Het sportstageproject is stilaan een begrip geworden. Zo zien we kinderen zich inschrijven die hoofdzakelijk komen uit groot-Herne maar maken er ook een aanzienlijk aantal gebruik van die komen uit buurgemeenten zoals Moerbeke, Groot-Galmaarden, Heikruis, Kester, Bierghes en zelfs tot over de taalgrens.”.
De kleutersportdag, toegankelijk voor 3 tot 6-jarigen,  is voorzien op vrijdag 27 december en de sportstage Sport Anders is toegankelijk op maandag 23 en dinsdag 24 december. De kinderen kunnen er dan sporten onder begeleiding van ervaren monitoren van 9u tot 16u. Er is opvang voor en na de activiteiten van 8u30 tot 16u30.
Deelnemen kost 10 euro per dag . Inschrijven kan via DEZE LINK.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
11 dec 2013
Godelieve Deschuyffeleer
© Deschuyffeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Colpaert | 04 mei 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief