HERNE - Champagneconcert van de fanfare De Ware Broeders

C21

HERNE - Champagneconcert van de fanfare De Ware Broeders

Champagneconcert_2014
HERNE - Champagneconcert van de fanfare De Ware Broeders - © Deschuyffeleer
 

Om de twee jaar zet de fanfare De Ware Broeders uit Herfelingen tesamen met haar jeugdafdeling het nieuwe jaar feestelijk in met een groots champagneconcert. Ook nu is dit weer het geval op vrijdag 10 januari om 20u. De prachtige St-Niklaaskerk is andermaal het decor voor het concert. Blikvanger van de avond wordt solist, entertainer en allround musician Jef Verheyden.

Jef Verheyden (28) komt voor het concert helemaal overgewaaid vanuit Meerhout in de provincie Antwerpen. Deze muzikale duizendpoot behaalde in 2009 een masterdiploma Slagwerk aan het gereputeerde Lemmensinstituut in Leuven. Hij speelt daarnaast ook bastuba, trombone, hoorn en piano. Omwille van zijn veelzijdigheid is Jef dan ook een veel gevraagd muzikant en solist. Zo werkte hij reeds samen met brassband Willebroek, brassband Buizingen, het Vlaams Radio Orkest, de Philharmonie van Antwerpen en nog vele anderen.
 
Als slagwerker was hij van de partij in de musicals ‘Jesus Christ Superstar’ en ‘Evita’. Ook stond hij reeds op de planken met grote namen als Raymond Van het Groenewoud, Milk Inc., Buscemi, Praga Khan, Jo Lemaire en Johan Verminnen. En onlangs nam hij ook deel aan het tv-programma ‘Belgium’s got talent’ als Mr. Sousa en The Barracudas.
 
De Ware Broeders staan ook nu onder de leiding van hun dirigent Jeroen Hofmans. De presentatie is in handen van Wilfried Haesen. Na afloop van het concert kan gemoedelijk en sfeervol nagepraat worden in het Bavocentrum aan de champagnebar.
 
Kaarten zijn in voorverkoop te verkrijgen bij de muzikanten aan 10 euro. Aan de kassa kost een inkomkaart 12 euro.
 
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
07 jan 2014
Godelieve Deschuyffeleer
© Deschuyffeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Colpaert | 04 mei 2024

archief