HERNE – Nieuwjaarsontvangst gemeentepersoneel in een sober kleedje

C21

HERNE – Nieuwjaarsontvangst gemeentepersoneel in een sober kleedje

Nieuwjaar_herne_personeel___3_
HERNE – Nieuwjaarsontvangst gemeentepersoneel in een sober kleedje - © Deschuyffeleer
 
Nieuwjaar_herne_personeel___2_
HERNE – Nieuwjaarsontvangst gemeentepersoneel in een sober kleedje - Burgemeester Kris Poelaert © Deschuyffeleer
 
Nieuwjaar_herne_personeel___4_
HERNE – Nieuwjaarsontvangst gemeentepersoneel in een sober kleedje - OCMW-voorzitter Carina Ricour - © Deschuyffeleer
 
Nieuwjaar_herne_personeel___5_
HERNE – Nieuwjaarsontvangst gemeentepersoneel - © Deschuyffeleer
 
Nieuwjaar_herne_personeel___6_
HERNE – Nieuwjaarsontvangst gemeentepersoneel - Nieuwkomers © Deschuyffeleer
 
Nieuwjaar_herne_personeel___7_
HERNE – Nieuwjaarsontvangst gemeentepersoneel - © Deschuyffeleer
 
Nieuwjaar_herne_personeel___8_
HERNE – Nieuwjaarsontvangst gemeentepersoneel - Vrijwillige hulp © Deschuyffeleer
 
Nieuwjaar_herne_personeel___9_
HERNE – Nieuwjaarsontvangst gemeentepersoneel met een stemmig Italiaans tintje - © Deschuyffeleer
 

Nu al voor de vierde keer op rij waren de gemeentelijke mandatarissen, het gemeente- en OCMW-personeel gezamenlijk uitgenodigd op een Nieuwjaarsbijeenkomst. In de polyvalente feestzaal in St-Pieters-Kapelle hadden zowel burgemeester Kris Poelaert als OCMW-voorzitter Carina Ricour niet alleen woorden van lof voor hun medewerkers. Ook hielden zij de toekomst tegen het licht want net zoals vele andere gemeenten ontspringt ook Herne de dans van de financiële soberheid niet.

Voor burgemeester Kris Poelaert zijn vooral een positieve ingesteldheid, een hechte en solide ploeg en een nog betere dienstverlening de aandachtspunten waaraan dit jaar zal getimmerd worden.
 
De nieuwjaarsbijeenkomst is telkens eveneens de gelegenheid om de personeelsleden met enige bijzondere verdienste in de bloemetjes te zetten. Zo was het deze keer de beurt aan Dominique Tack van de basisschool De Regenboog voor 20 jaar dienst. Jacques Mertens en Rudi De Vits, beiden van de Technische Dienst, hebben dan weer al respectievelijk 25 en 30 dienstjaren op de teller staan. En om het rijtje af te sluiten was er ook nog Cecile Gierts, al 35 jaar een vertrouwd gezicht op het gemeentehuis. Ook werd afscheid genomen van Herman Smout en van secretaris Luc Deneyer die met pensioen zijn gegaan.
 
Ook OCMW-voorzitter Carina Ricour legde de nadruk op de nood aan inleveren en besparen. Zo gaat het beleidsplan van de OCMW-diensten zich hoofdzakelijk toespitsen op organisatie, wonen en dienstverlening. De organisatorische doelstellingen beogen grotere transparantie en het nog beter bereiken van de juiste mensen. Het item wonen omvat vooral de aangroei van het aanbod aan sociale huisvesting. En op gebied van dienstverlening wordt gemikt op een nog betere afstelling op kwetsbare groepen.
 
Ook uit het OCMW-personeelsbestand mochten vier medewerksters van een bijzondere attentie genieten. Rolande Vandaule ging met pensioen terwijl Carine Chrispeels, Magda Vandaule en Christiane Segers werden gelauwerd voor 25 jaar dienst.

De avond werd verder gezet met een stemmig Italiaans tintje. Italiaanse drank, Italiaanse gerechten en hoe kan het ook anders Italiaanse muziek. De voortreffelijke bediening werd verzorgd door het vrijwilligerskwartet Linda, Betty, Katelijne en Manu.
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
19 jan 2014
Godelieve Deschuyffeleer
© Deschuyffeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Colpaert | 04 mei 2024

archief