HERNE – Met Pasar het ontwaken van de natuur ontdekken

C21

HERNE – Met Pasar het ontwaken van de natuur ontdekken

Pasar_park_edingen
HERNE – Met Pasar het ontwaken van de natuur ontdekken - © Deschuyffeleer
 

De afdeling Herne van Pasar, de socio-culturele vereniging die zoveel mogelijk mensen wil motiveren en kansen geven om hun vakantie en recreatie zo waardevol mogelijk in te vullen, organiseert op zondag 16 februari een begeleide natuurwandeling in het unieke kader van het prachtig stadspark van Edingen.

De wandeling met als thema ‘De natuur ontwaakt’ wordt begeleid door natuurgidsen die een passie hebben voor de fauna en flora in het domein. Door de bijzonder zachte winter is het overigens zo dat vele bomen en planten al de eerste lentesymptomen vertonen. En dat levert meteen flink wat interessante weetjes op.
 
Er wordt samengekomen en vertrokken aan restaurant Castel langsheen de Ninoofsesteenweg in Herne om 13u30 met mogelijkheid tot carpoolen. In Edingen is er dan een tweede verzamelpunt in het centrum aan het portaal van de St-Niklaaskerk om 13u45.
 
Deelnemen kost 3 euro voor niet-leden en 2 euro voor Pasar-leden. In de prijs is een hapje-tapje inbegrepen. Meer info en aanmeldingen bij Luc Roosens (0476/21.05.45).  
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
14 feb 2014
Godelieve Deschuyffeleer
© Deschuyffeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Colpaert | 04 mei 2024

archief