HERNE – Seniorendansgroep ’t Pajottenboeketje zoekt nieuwe leden

C21

HERNE – Seniorendansgroep ’t Pajottenboeketje zoekt nieuwe leden

_t_pajottenboeketje_nieuw_dansjaar___4_
HERNE – Seniorendansgroep ’t Pajottenboeketje zoekt nieuwe leden - © Deschuyffeleer
 
_t_pajottenboeketje_nieuw_dansjaar___3_
HERNE – Seniorendansgroep ’t Pajottenboeketje zoekt nieuwe leden - © Deschuyffeleer
 
_t_pajottenboeketje_nieuw_dansjaar___6_
HERNE – Seniorendansgroep ’t Pajottenboeketje zoekt nieuwe leden - © Deschuyffeleer
 

Ook voor de seniorendansgroep ’t Pajottenboeketje is zopas een nieuw bestaansjaar van start gegaan. ’t Pajottenboeketje ontstond in 1989 onder de impuls van Leonie Vangaever die nu toch al meer dan 10 jaar geleden het druilige België inruilde voor het zonnige Spanje. Voor haar vertrek gaf zij de fakkel van dansinstructrice door aan Hilda Vanhassel die, bijgestaan door Maria Wellecommen, vanaf dan de leden van de dansgroep de geheimen en de knepen van het linedansen verder bijbrengt. 

“Linedance is een dansvorm die uit Amerika is overgewaaid. Oorspronkelijk werd linedance alleen op countrymuziek gedanst maar tegenwoordig wordt er ook aan linedance gedaan op vele andere muziekstijlen”, vertelt Hilda. 
Bij ’t Pajottenboeketje komt het er niet alleen op aan de dames leuke danspasjes aan te leren. Tijdens hun tweewekelijkse afspraken is er naast muziek en dans telkens ook plaats voor ontspanning, sociale contacten en uiteraard gezellige babbels. De wekelijkse afspraak in de sporthal Hernekouter is dan ook voor velen een prioritaire aangelegenheid.
Wie houdt van ritmische muziek en een beetje bewegen is dan ook steeds van harte welkom bij ’t Pajottenboeketje. De dames maken er een eer van elke nieuweling met de nodige inzet te omkaderen en hem of haar in een mum van tijd de knepen en vooral de geneugten van het linedansen te laten ontdekken.
Voor informatie kan men terecht bij Odette Van Vooren (054/ 58 01 06). Wie eerst of ook een kijkje wil nemen kan terecht in de Hernekouter, waar de eerstkomende linedance-lessen doorgaan op vrijdag 28 februari en 11 en 25 maart telkens tussen 15 en 17u.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
14 feb 2014
Godelieve Deschuyffeleer
© Deschuyffeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Colpaert | 04 mei 2024

archief