HERNE – Verrassende voorjaarsopendeur bij Electro Service Timmermans

C21

HERNE – Verrassende voorjaarsopendeur bij Electro Service Timmermans

Timmermans_opendeur_2014__1_
HERNE – Verrassende voorjaarsopendeur bij Electro Service Timmermans - © Deschuyffeleer
 
Timmermans_opendeur_2014__5_
HERNE – Verrassende voorjaarsopendeur bij Electro Service Timmermans - © Deschuyffeleer
 
Timmermans_opendeur_2014__6_
HERNE – Verrassende voorjaarsopendeur bij Electro Service Timmermans - © Deschuyffeleer
 
Timmermans_opendeur_2014__10_
HERNE – Verrassende voorjaarsopendeur bij Electro Service Timmermans - © Deschuyffeleer
 
Bij Electro Service Timmermans  in hartje Herne werden naar jaarlijkse traditie bij het ontluiken van de lente de deuren opnieuw wijd open gezet. Met zijn voorjaarsopendeur wil het dynamisch familiebedrijf  telkenmale de bezoekers in de gelegenheid stellen heel vrijblijvend en in de best mogelijke omstandigheden kennis te maken met de laatste snufjes in de electro-wereld, een wereld waarin de nauwelijks bij te houden evolutie van de technologie nu éénmaal aardig haar stempel drukt.
 
Nu al 7 jaar terug waren het de kinderen Franky en Sandra die als jonge dertigers samen met hun partners het familiebedrijf Electro Timmermans door het plots overlijden van hun vader dienden over te nemen. Inmiddels stevent de electro-zaak af op de viering van het 25-jarig bestaan van de zaak. Electro Service Timmermans is in de streek dan ook mettertijd uitgegroeid tot een bloeiende electrozaak die de trein van de modernisering en de nieuwe aanpak van bedrijfsvoering zeker niet gemist heeft. Met daarbij nog in petto een gevarieerd gamma uitstekende toestellen, een uitstekende klantenservice en een vlotte en persoonlijke bediening lijkt de toekomst van het bedrijf alleszins al voor vele jaren verzekerd.
 
Ook deze keer stonden heel wat nieuwigheden de talrijke bezoekers op te wachten. En naast het voorstellen van de talrijke bijzondere acties van de meest bekende merken onthaalden de zaakvoerders de klanten trots ook op enkele bijzondere weetjes en op een reeks attractieve demonstraties.

Zo vielen onder meer, ondanks de voortijdige lente, de nieuwe Miele-wasautomaten op die nu ook het impregneren van winter- en sportkledij toelaten. Mede door de hoogstaande Miele-technologie en het impregneermiddel van Miele zelf kunnen nu ook sport- , regen- en vrijetijdskleding elastisch,  water-, wind- en vuilafstotend gewassen worden. En in de nasleep van Batibouw konden de bezoekers, overigens exclusief, de huidige generatie keukentoestellen van Miele, Siemens, Bosch en Whirlpool in 3D ontdekken. Klap op de vuurpijl van de grootse promotie-actie was wel de mogelijkheid om via een unieke wedstrijd een reeks nieuwe keukentoestellen te winnen. 

Ook bij de afdeling  TV & Home Entertainment was er voor iedereen wel wat wils. Zo krijgen de muzikale nostalgici nu terug de kans te genieten van het warme geluid van de vele vinylplaten die zij allicht nog in hun bezit hebben dankzij de retro-style boombox van Philips. Dit toestel combineert een platendraaier, CD speler, radio en USB in één. Muziek beluisteren om echt van te snoepen!

Ook ’s werelds eerste curved OLED TV was van de partij. Die curved oled garandeert echt het beste beeld ooit. De LG curved oled heeft naast z’n unieke design nog slechts een schermdikte van 4,5mm. Indrukwekkend plat en samen met de gebogen vorm maakten die dit toestel tot dé eyecatcher in de zaak.

Ook voor entertainment op maat door de intelligente smart TV’s was er ruimte. Met beelden die een 4 keer hogere resolutie hebben dan full HD is het duidelijk dat Ultra HD of 4K TV de beelden nog meer uitgesproken tot leven laten komen. Details die voordien niet te zien waren springen nu ook best in het oog. En naast een uitstekend beeld worden de kijkers ook verleid met adembenemend geluid!

Onder meer Loewe, overigens in combinatie met een bijzondere lente-actie, en Sono bieden de liefhebbers thans ook toestellen aan met een ware beeld- en klankrevolutie met stijl. En ook mensen op zoek naar de hoogste hifi geluidskwaliteit en betrouwbaar draadloos streamen konden zelf Sonos uittesten.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
16 mrt 2014
Godelieve Deschuyffeleer
© Deschuyffeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief