HERNE – Informatie over en getuigen van vluchtmisdrijf in de Kapellestraat gezocht

C21

HERNE – Informatie over en getuigen van vluchtmisdrijf in de Kapellestraat gezocht

Editiepajot-godelieve-deschuyffeleer-vluchtmisdrijf-17032014
HERNE – Informatie over en getuigen van vluchtmisdrijf in de Kapellestraat gezocht - Foto ingezonden
 
Editiepajot-godelieve-deschuyffeleer-vluchtmisdrijf1-17032014
HERNE – Informatie over en getuigen van vluchtmisdrijf in de Kapellestraat gezocht - Foto ingezonden
 
Editiepajot-godelieve-deschuyffeleer-vluchtmisdrijf2-17032014
HERNE – Informatie over en getuigen van vluchtmisdrijf in de Kapellestraat gezocht - Foto ingezonden
 

Zaterdagmorgen 15 maart omstreeks 10u diende Koen De Leener, een inwoner van de Kapellestraat, vast te stellen dat zijn wagen die rechtover zijn woning met het huisnummer 57 geparkeerd stond, aan de linkerzijde vooraan ernstig werd beschadigd door allicht een aanrijding door een ander voertuig. Enige informatie vanwege de dader bleek evenwel niet te vinden te zijn. De benadeelde doet dan ook een oproep, in het bijzonder naar de buurtbewoners en naar de carrosseries in de streek, om hem of de politie alle nuttige informatie door te spelen die kan leiden tot het ophelderen van dit vluchtmisdrijf. 

Koen De Leener: “Momenteel zijn er Aquafin-werken gaande waardoor de Kapellestraat afgesloten is voor het doorgaand verkeer. Niettegenstaande de signalisatie rijden heel wat bestuurders toch de straat in. Na een paar honderd meter komen ze dan toch gedwongen tot stilstand omdat de wegeniswerken geen enkele verdere doorgang toelaten . De effectieve werfzone is bovendien ook nog afgebakend met betonblokken”. De enige uitweg voor de bestuurders in kwestie blijkt dan ook achteruit rijdende de Kapellestraat terug te verlaten of zo goed en zo kwaad als mogelijk met de wagen rechtsomkeer te maken. “Het is allicht bij het uitvoeren van een dergelijk manoeuvre dat een bestuurder mijn geparkeerd voertuig heeft aangereden”, vervolgt Koen zijn triest verhaal. “Gezien de ernst van de schade en het feit dat mijn geparkeerde Renault door de aanrijding ruim 20 cm werd verplaatst kan ik er van uitgaan dat de bestuurder de aanrijding absoluut moet hebben gevoeld. Een buur heeft overigens vrijdag laat in de avond een wagen horen wegrijden met gierende banden maar heeft verder niets bijzonders meer opgemerkt”.
Van het klaarblijkelijk vluchtmisdrijf werd door de benadeelde inmiddels klacht neergelegd bij de politie.
Alle nuttige informatie die kan leiden tot het ophelderen van dit vluchtmisdrijf is dan ook bijzonder welkom bij de benadeelde of de politie.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
17 mrt 2014
Godelieve Deschuyffeleer
© Deschuyffeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief