HERNE – Art Valley opent opnieuw poorten voor groots openlucht kunstweekend

C21

HERNE – Art Valley opent opnieuw poorten voor groots openlucht kunstweekend

Art_valley_2014
HERNE – Art Valley opent opnieuw poorten voor groots openlucht kunstweekend - © Deschuyffeleer

Al voor de vierde keer zetten Joëlle Van Oers en haar partner Johan de poorten van hun landelijk verblijf in de Heydestraat in St-Pieters-Kapelle in het meest zuidelijk gelegen stukje Pajottenland open voor het publiek voor een groots openlucht kunstweekend. Dit jaar loopt de kunstexpo het weekend van zaterdag 21 en zondag 22 juni. Het programma oogt ook deze keer opnieuw veelbelovend.

Het kunstencentrum verrast ook nu weer de bezoekers met een resem werken van beeldende kunstenaars. Eén van de deelnemende kunstenares zakt zelfs af van boven de Moerdijk en reserveerde alvast al een knus bed&breakfast in de buurt. Naast de 17 exposanten zijn er ook nog workshops zandsculptuur en een optreden van de Canadees/Engelse zangeres Juliet Coy met stemmige liedjes die de aanwezigen in een meeslepende country/folk/pop-rock sfeer dompelen.
 
Met de voorstelling van de tweede thriller De Fiandre Broederschap in de reeks van het bijzonder sachduwteam De Vandiesel Company van auteur Dirk Vanderlinden uit Herfelingen krijgt het weekend nu ook nog een literair kunsttintje mee. En mensen met een gul hart zoals Joëlle en Johan houden ook maar al te graag een ruimte vrij voor het succesrijk ontwikkelingsproject Support Ghana van Luc Somers en zijn vrienden.
 
Op zaterdag wordt tussen 15u30 en 16u30 een happy hour aangeboden door de brouwerij van geuze en kriek Boon uit Lembeek. Doorlopend zijn er ook streekproducten te koop.
 
De kunstexpo is toegankelijk op zaterdag van 14 tot 21u en op zondag van 11 tot 18u. De toegang is gratis.
 
Meer info via www.artvalley.be
 
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
21 jun 2014
Godelieve Deschuyffeleer
© Deschuyffeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Colpaert | 13 jul 2024

archief