HERNE – Kunstcentrum Art Valley viert 5-jarig bestaan met twee tentoonstellingen

C21

HERNE – Kunstcentrum Art Valley viert 5-jarig bestaan met twee tentoonstellingen

Art_valley_zomer_2015
HERNE – Kunstcentrum Art Valley viert 5-jarig bestaan met twee tentoonstellingen - © Deschuyffeleer
 

Het gaat Art Valley, de tuingalerij in open lucht pal op de taalgrens in de Heidestraat in Sint-Pieters-Kapelle en tevens het troetelkind van het kunstminnend duo Joëlle Van Oers en haar partner Johan, best aardig voor de wind. Zoveel is duidelijk. Naar aanleiding van zijn vijfjarig bestaan wil Art Valley, gelegen in een uitzonderlijk landelijke authentieke omgeving, dit jaar dan ook alle belangstellenden verrassen met twee bijzonder attractieve expo’s.

“Art Valley is niet alleen een openlucht tuingalerij maar ook een ongedwongen ontmoetingspunt voor mensen die van kunst, streekproducten en leute houden”, geeft de fijnzinnige Joëlle van Oers enthousiast aan. “Mede om reden wij dit jaar al vijf jaar bestaan en op basis van de aanhoudende positieve reacties die wij alsmaar meer mogen noteren schrikken wij er niet voor terug hier deze zomer twee tentoonstellingen op te zetten”.
“Zo komt de eerste expo er al aan tijdens het eerste zomerweekend van 20 en 21 juni. Bij elke editie krijgen kunstenaars overigens de kans deel uit te maken van het cultureel gebeuren. Daarnaast willen wij zo ook kunst toegankelijk maken voor het brede publiek, de heerlijke streekproducten promoten en er een echt gezellig weekend van maken waar mensen met diverse interesses elkaar kunnen ontmoeten en van gedachten kunnen wisselen”, weet een gedreven Joëlle nog.
Die tentoonstelling verloopt ook nu weer volgens het inmiddels klassiek en bijzonder succesrijk stramien. “Onze tuingalerij loodst de bezoekers in eerste instantie via een uitgekiende en bijzonder fraaie kunstwandeling voorbij 16 kunstenaars in verschillende disciplines zoals schilderkunst, mozaïek, karikaturen, fotografie, glaskunst, zandsculpturen, juwelen, keramiek en beeldhouwen”, prijst Joëlle dan ook voorbeeldig haar puike organisatie aan. “Tussendoor kunnen de aanwezigen zich ook nog laten verwennen met tal van heerlijke streekproducten. Op zaterdag van 15u30 tot 16u30 is er uiteraard opnieuw ons inmiddels gereputeerd happy hour aangeboden door Geuze en Kriek Boon. En om de dag in stijl af te sluiten verzorgt de doorwinterde muzikant Erik Van Biesen, overigens jarenlang de bassist van Gorki, omstreeks 19u een sfeervol optreden met zijn nieuwe groep Biezen”.
Op zaterdag 20 juni zijn bezoekers welkom van 14 tot 21u, op zondag 21 juni van 11 tot 18u. De toegang is gratis.
De tweede expo komt er dan aan tijdens het weekend van 22 en 23 augustus.
Meer info op www.artvalley.be of via 0476/46.94.65. Art Valley is ook te volgen op FACEBOOK  
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
22 mrt 2015
Godelieve Deschuyffeleer
© Deschuyffeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Colpaert | 13 jul 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief