HERNE – PWA erkend als DIENSTEN-service

C21

HERNE – PWA erkend als DIENSTEN-service

Dsh_logo_lr

Het Plaatselijk Werkgelegenheids Agentschap (PWA) van Herne werd zo pas door de RVA en de Minister van Werk ook erkend als dienstenchequeonderneming voor het aanbieden van huishoudelijke hulp. De nieuwe onderneming draagt de naam DIENSTEN-service Herne. Als alles volgens plan verloopt hoopt voorzitter Kris Degroote met de nieuwe dienst van start te kunnen gaan vanaf Nieuwjaar.

De voorzitter ziet de toekomst dan ook rooskleurig in :”Inmiddels hebben zich reeds een tiental gemotiveerde werkkrachten bij onze diensten aangemeld. De eerste dagen van januari krijgen deze dames nog een doorgedreven vormingscursus te verwerken, zodat wij zeker met een goede kern kunnen van start gaan.”

Gezinnen of personen die op zoek zijn naar poets- of andere huishoudelijke hulp zoals strijken, boodschappen doen, het bereiden van maaltijden, klein naaiwerk,… of nadere informatie hieromtrent willen inwinnen kunnen hiervoor dan ook contact opnemen met de PWA-beambte op het gemeentehuis (02/397 11 53 of ria.alaert@herne.be). De DIENSTEN-service richt zich evenwel uitsluitend tot particulieren.

De dienstencheques zijn te koop aan 7,5 euro per uur maar zijn evenwel fiscaal aftrekbaar zodat zij uiteindelijk niet meer dan 5,25 euro kosten. Voorafgaande inschrijving bij de DIENSTEN-service is evenwel noodzakelijk. Hier bedraagt de jaarlijkse bijdrage wel 25 euro.

Het PWA blijft overigens op zoek naar waardevolle medewerkers voor de nieuwe dienst. De job biedt deze personen een voltijdse of deeltijdse tewerkstelling met veel sociale contacten, een degelijke verloning, een volledige bescherming in de sociale zekerheid en mogelijkheden tot opleiding en verdere bekwaming. Belangstellenden kunnen contact opnemen met de PWA-voorzitter Kris Degroote (0478/23 35 54 of kris.degroote@skynet.be) of bij de PWA-beambte.       

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
23 nov 2008
Godelieve Deschuyffeleer
GD Tollembeek
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Colpaert | 12 apr 2024

archief