HERNE - Thérèse De Dobbeleer is de nieuwe Rotary-voorzitter

C21

HERNE - Thérèse De Dobbeleer is de nieuwe Rotary-voorzitter

Nieuwe_voorzitter_rotary_2015__30_
HERNE - Thérèse De Dobbeleer is de nieuwe Rotary-voorzitter - © Deschuyffeleer
 
Nieuwe_voorzitter_rotary_2015__5_
HERNE - Thérèse De Dobbeleer is de nieuwe Rotary-voorzitter - Peter Bekaert - © Deschuyffeleer
 
Nieuwe_voorzitter_rotary_2015__34_
HERNE - Thérèse De Dobbeleer is de nieuwe Rotary-voorzitter Térèse De Dobbeleer - © Deschuyffeleer
 
Nieuwe_voorzitter_rotary_2015__14_
HERNE - Thérèse De Dobbeleer is de nieuwe Rotary-voorzitter - © Deschuyffeleer
 
Nieuwe_voorzitter_rotary_2015__16_
HERNE - Thérèse De Dobbeleer is de nieuwe Rotary-voorzitter - © Deschuyffeleer
 
Nieuwe_voorzitter_rotary_2015__12_
HERNE - Thérèse De Dobbeleer is de nieuwe Rotary-voorzitter - © Deschuyffeleer
 

In juni vindt ook in de schoot van de Rotary Club Herne-Markvallei telkenmale de bestuurswissel plaats als afsluiter van het werkjaar. Zo mocht uittredend voorzitter Peter Bekaert uit Pepingen het voorzitterslint doorgeven aan zijn opvolgster Thérèse De Dobbeleer. Meteen wordt Thérèse één van de 28 voorzitters die sinds 1985 de Rotaryclub een jaar lang mag leiden.

De nieuwe voorzitter is van Nederhasselt en al meer dan 10 jaar lid van de club van Herne-Markvallei. De geplogenheden vonden plaats in een gezellige en ongedwongen sfeer in het clublokaal ‘De Egelantier’. Assistent-gouverneur Jan Broodcoorens en een tachtigtal Rotariërs, met delegaties uit Gaasbeek, Ninove, Geraardsbergen, Asse en het Naamse Hastière waren er getuige van.

De hoofddoelen van de Rotary Club uit Herne blijven ook nu weer het inzamelen van fondsen om sociale projecten te steunen en het uitbreiden van het ledenbestand om de clubbasis te vergroten.
Inkomend voorzitter Thérèse De Dobbeleer: “Voorzitter zijn van onze Rotaryclub is voor mij een werkwoord dat ruggensteunt op verschillende pijlers. Met een luisterend oor en een open geest onze club tillen naar een zo hoog mogelijk platform en iets terugdoen voor de gemeenschap waarin wij immers op vele vlakken bevoorrecht zijn”.
Naast de projecten De Okkernoot, Levensvreugde, BiJeVa en Huize Terloo die al jaren de steun genieten van Rotary Herne-Markvallei wil de nieuwe voorzitter ook focussen op kleinschalige projecten en dit liefst lokaal.  “Een glimlach toveren op het gezicht van ernstige zieke kinderen door hen de mogelijkheid te bieden wat meer tijd bij hun familie of met hun favoriet huisdier te laten doorbrengen of een zorgeloze vakantie of een leuk verjaardagsfeest bieden aan kinderen die opgroeien in een kansarm gezin, daar wil ik samen met mijn club beslist voor gaan”.
In de geest van het Rotary-jaarlogo ‘Be a gift to the world’ heeft de nieuwe voorzitter steevast de intentie sponsors aan te zoeken die het lovenswaardig project mee kunnen helpen realiseren. Met fierheid wist de voorzitter nu al met ‘Rotary Herne-Markvallei goes to de 100 km van Bornem’  een tipje van de sluier te lichten.
Tijdens de feestzitting kregen de Okkernoot in Vollezele (3000 euro) en Levensvreugde Aalst, BiJeVa Lede en Huize Terloo Bellingen (elk 1500 euro) officieel de jaarlijkse dotatie voor hun instellingen overhandigd.
In haar taak als voorzitter wordt Thérèse bijgestaan door een 12-koppig bestuur met Peter Bekaert , Lucile Heremans , Greet Kestemont , Geert Carlier, Ruf Minner, Theo Camphyn , Marc Bosmans, Mike D'Haeseleer, Wilfried Vierendeel en Balder Cloosen.
De avond werd afgerond met een muzikaal intermezzo.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
27 jun 2015
Godelieve Deschuyffeleer
© Deschuyffeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Colpaert | 12 apr 2024

archief