HERNE – Voorzitter Rotary Herne-Markvallei stapt Dodentocht uit voor het goede doel

C21

HERNE – Voorzitter Rotary Herne-Markvallei stapt Dodentocht uit voor het goede doel

Rotary_dodentocht
HERNE – Voorzitter Rotary Herne-Markvallei stapt Dodentocht uit voor het goede doel - © Deschuyffeleer
 
Dodentocht_3
HERNE – Voorzitter Rotary Herne-Markvallei stapt Dodentocht uit voor het goede doel - Foto Blog Thérèse De Dobbeleer
 

Als kersverse voorzitter van Rotary Herne-Markvallei ging Thérèse De Dobbeleer meteen de uitdaging aan deel te nemen aan de 100 km-lange Dodentocht in Bornem. ‘Rotary Herne-Markvallei goes Bornem’, zo luidde het motto van de actie, werd overigens door de voorzitter met succes afgerond. Haar gesponserde prestatie leverde dan ook een aardige stuiver aan fundraising op voor het goede doel.

“Op het moment dat ik beslist had om voorzitter te worden van onze Rotaryclub Herne-Markvallei was fundraising mijn eerste bezorgdheid. Ik wilde zoveel mogelijk geld inzamelen voor goede doelen”, legt de gedreven voorzitter uit. “Zo ben ik op het idee gekomen om de 100 km van Bornem, de Dodentocht te stappen en me te laten sponsoren. Voor het goede doel. Mijn voorkeur ging vooral uit naar niet gesubsidieerde projecten voor kansarme en zieke kinderen van bij ons. ‘Ieder kind heeft het recht gelukkig te zijn’ is dan ook onze visie”.
“Dank zij mijn vele sponsors heb ik het gigantisch bedrag van meer dan 18.000 euro bijeen gekregen. Het is mijn bedoeling om tijdens de viering van ons 30-jarig bestaan van onze club op zaterdag 23 april 2016 de cheques door mijn hoofdsponsors te laten overhandigen aan de projecten die we nu zorgvuldig gaan selecteren”, blikt Thérèse De Dobbeleer in de toekomst. “Overigens kunnen onze activiteiten en acties steeds gevolgd en gesteund worden via de informatie op www.rotaryherne-geeft.be “.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
31 aug 2015
Godelieve Deschuyffeleer
© Deschuyffeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Colpaert | 12 apr 2024

archief