HERNE - Kerstzingen van de Jonge Ware Broeders

C21 Css

HERNE - Kerstzingen van de Jonge Ware Broeders

Dsc03033
 
Dsc03032
 

Ieder jaar trotseren de Jonge Ware Broeders uit Herfelingen de kou om te gaan Kerstzingen. Wie een serenade krijgt wordt dan ook vriendelijk verzocht een centje bij te dragen om de kosten van het jaarlijks kamp in Italië te bekostigen.

Zo trekken de laatste twee weekends van het jaar de jonge muzikanten er met een ingerichte vrachtwagen op uit en zingen en musiceren ze van huis tot huis.

De Jonge Ware Broeders is de jongerenafdeling van de Koninklijke Fanfare De Ware Broeders en bestaan uit ongeveer 60 leden. Volgend jaar vieren zij hun 15-jarig bestaan.

Met de opbrengsten van het kerstzingen trekken zij iedere zomer voor een tiental dagen op kamp naar het Italiaanse Tirol. Ook het batig saldo van hun eerstvolgende activiteit, het Ristorante Ti Amo, een eetfestijn op 14 en 15 februari in het Bavocentrum in Herfelingen, dient om de Italië-kas extra te spijzen.

Foto : Nomie Deschuyteneer (leerling en muzikante), Marlies Van Schoors (voorzitter) en Chloë Van Hoegaerden (leerling en muzikante).

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
28 dec 2008
Godelieve Deschuyffeleer
GD Tollembeek
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Godelieve Deschuyffeleer | 07 aug 2022
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Godelieve Deschuyffeleer | 14 jul 2022

archief