HERNE – Art Valley, de kunstgalerij in open lucht, ontvangt opnieuw 18 kunstenaars

C21

HERNE – Art Valley, de kunstgalerij in open lucht, ontvangt opnieuw 18 kunstenaars

Affiche
HERNE – Art Valley, de kunstgalerij in open lucht, ontvangt opnieuw 18 kunstenaars - Affiche
 

Op haar tweede tentoonstelling van dit jaar tijdens het weekend van 27 op 28 augustus biedt Art Valley opnieuw een prachtig palet kunstwerken van 18 kunstenaars aan. Haast pal op de taalgrens heeft de openlucht galerij in een authentieke landelijke omgeving in Sint-Pieters-Kapelle zich inmiddels in het artistiek wereldje een stevige reputatie weten op te bouwen. Joëlle Van Oers en Johan Laurent, de eigenaars, plukken dan ook welverdiend de vruchten van hun jarenlange inzet niet alleen voor de kunstenaars maar ook voor het brede publiek dat zij kunst willen laten ontmoeten.

Een tentoonstelling in Art Valley koestert zich steeds in een gemoedelijke sfeer. Naast het proeven van lekkere streekproducten en het genieten van een happy hour door toedoen van brouwerij Boon waken de eigenaars er ook over iedere keer opnieuw een bijzonder muzikale omkadering aan te trekken. Dit keer is dit het geval met de Antwerpse singer-songwriter en zangcoach Eline Aussems als Josie.
De tentoonstelling laat de bezoekers deze keer schilderkunst, textielkunst, fotografie, glaskunst, juwelen en design ontdekken. De deelnemende kunstenaars zijn Marc De Wit, Patrick Jacquemijns, Tania Verhasselt, Marceline Breways, Eric Migom, Liselot Henderyckx, Liliane Vanderelst, Birgit Van Der Haegen, Geert Van Belle, Roberto Pirerra, Dominique Biltereyst, Muriel Riedel, Bart Daems, Vonck Deco, Mieke Wilmaers, Marie-Noëlle Fierain, Viviane Mahy en Joëlle Van Oers zelf.
Art Valley verwelkomt ter gelegenheid van de tentoonstelling de bezoekers op zaterdag van 14 tot 21u en op zondag van 11 tot 18u. Het happy hour aangeboden door de brouwerij Boon met haar befaamde kriek en geuze loopt op zaterdag van 15u30 tot 16u30.    
Art Valley is gelegen in de Heydestraat in Sint-Pieters-Kapelle.
Meer info op www.artvalley.be .en op FACEBOOK.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
05 aug 2016
Godelieve Deschuyffeleer
© Deschuyffeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Colpaert | 13 jul 2024

archief