HERNE – Met Pasar, Luc Roosens en de Dominicanessen op stap langs de taalgrens

C21

HERNE – Met Pasar, Luc Roosens en de Dominicanessen op stap langs de taalgrens

Avondwandeling_met_de_dominicanessen
HERNE – Met Pasar, Luc Roosens en de Dominicanessen op stap langs de taalgrens - © Deschuyffeleer
 

Pasar Zomert in Vlaams-Brabant! In die zin nodigt de Pasar-afdeling Herne met voorman Luc Roosens op de avond van de Nationale Feestdag (21 juli) iedereen uit op een leuke gegidste avondlijke natuurwandeling langs de meest pittoreske plekjes in het Groene Kwadrant en langs de taalgrens. Adembenemend en rustgevend en toch zo dicht bij!

De wandeling onder de benaming ‘Met de Dominicanessen langs de taalgrens’ en met vertrek en aankomst aan het Dominicanessenklooster in de Heilige Geeststraat is uitgestippeld over een achttal kilometer en neemt zo’n 2 uur in beslag. De start is voorzien om 19u. Inschrijven ter plaatse kan vanaf 18u45. Daar het traject meestal over onverharde wegen loopt zijn stevige wandelschoenen alvast een aanrader.
De wandeling kadert in het project ‘Pasar Zomert in Vlaams-Brabant’ waarbij 11 Pasar-afdelingen in het Pajottenland natuurwandelingen organiseren in samenwerking met het Regionaal Landschap Pajottenland & Zennevallei.
De wandelingen zijn gratis voor leden van Pasar op vertoon van de lidkaart en voor kinderen onder de 12 jaar, niet-leden betalen 1€ per wandeling. Elke deelnemer ontvangt bij de wandelingen een versnapering en een sticker op een spaarkaart. Drie verschillende stickers op de spaarkaart geeft dan weer recht op een deelname aan een gratis tombola met mooie prijzen.
Nadere informatie over ‘Pasar Zomert’ kan viadeze link.
Meer info over ‘Met de Dominicanessen langs de taalgrens’ is te bekomen via roosens.luc.velos@telenet.be en 0476/21 05 45.
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
18 jul 2017
Godelieve Deschuyffeleer
© Deschuyffeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Colpaert | 12 apr 2024

archief