HERNE – Wie gaat er Quietsen doorheen het Groene Kwadrant?

C21

HERNE – Wie gaat er Quietsen doorheen het Groene Kwadrant?

Quiesten_door_het_groene_kwadrant
HERNE – Wie gaat er Quietsen doorheen het Groene Kwadrant? - © Deschuyffeleer
 

Vakantie of geen vakantie, de Rol-Mopsen gaan door met hun kleinschalige organisaties die zich alle tot doel stellen mensen bij elkaar brengen en de kas van Kom op Tegen Kanker te spijzen. ‘Quietsen door Herne’ is hun jongste initiatief.

Voor de fietsliefhebbers heeft het vierkoppig team van de Rol-Mopsen met Reni Thienpondt, Martine Fernande, Veerle Van der Steen en Bertje Stoffels thans een fietstocht doorheen het Groene Kwadrant met een tikkeltje meer uitgestippeld. Die nieuwe organisatie geven de Rol-Mopsen de naam mee van ‘Quietsen door Herne’. Met het anagram ‘Quietsen’, de samensmelting van quiz en fietsen, duiden zij meteen ook de bijkomende eigenschap van de fietstocht aan.

Wie dan ook de fietstocht tussen 1 augustus en 15 oktober onderneemt en daarbij de juiste antwoorden op vragen en weetjes eigen aan bijzonderheden te zien en te beleven op het parcours optekent op het deelnemingsformulier maakt kans op een mooie prijs. De hoofdprijs is alvast een Rantour-reis.
Wie aan de fietstocht wil deelnemen dient wel eerst zijn deelnemersformulier en de routebeschrijving af te halen op het gemeentehuis. Dit kan alle werkdagen tussen 8u30 en 12u. Deelnemen kost 5 euro.
Met de Philipscauter, de Zullikstraat, de Kwatemstraat, de Aerebeek, de St-Niklaasstraat, Ter Rijst en de Rankhove wordt alvast een tipje van de sluier gelicht voor wat het parcours betreft. De tocht kan in één of in meerdere etappes gereden worden.
Nadere info op  www.derol-mopsen.weebly.com en op deze Facebookpagina
De Rol-Mopsen wensen alle deelnemers alvast veel succes!
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
18 jul 2017
Godelieve Deschuyffeleer
© Deschuyffeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Colpaert | 12 apr 2024

archief