HERNE – Voor de eerste keer VWF-wielerwedstrijden in Kokejane

C21

HERNE – Voor de eerste keer VWF-wielerwedstrijden in Kokejane

Aankondiging
HERNE – Voor de eerste keer VWF-wielerwedstrijden in Kokejane - © Deschuyffeleer
 

Geen komkommertijd deze dagen in Herne want het Happy-Be Cycling Team onder leiding van Denis Deneulin en Jos Maes organiseert in Kokejane nu zondag 23 juli voor de eerste keer een wielerwedstrijd met de steun van de Vrije Wieleramateur Federatie. Op basis van de leeftijdscategorieën worden er zes wedstrijden voorzien. De eerste voor de reeksen E en F vangt aan om en bij  12 uur, de laatste voor de reeksen A en B om en bij 15u30, terwijl de deelnemers aan de reeksen C en D zich in hun pedalen vastklikken om en bij 13u45.

Vertrek en aankomst vinden plaats op de Assesteenweg ter hoogte van carrosserie Jos Maes net voor het binnenrijden van Edingen. Het bedrijf is overigens een sponsor van het Happy-Be Cycling Team.  
Wielerliefhebbers kunnen van de gelegenheid gebruik maken om het organiserend Happy Be-Cycling Team te komen aanmoedigen en te ondersteunen. Ook thuisrenner Jos Maes zelf rijdt mee in de eerste wedstrijd om 12 uur.
De renners krijgen een omloop van 8,6 km voor de wielen geschoven. Het parcours loopt via de Groenstraat, de Moerstraat, de Grotestraat, de Rankhove, de Lindestraat, de Hekstraat en de Waardestraat. De reeksen E en F leggen de omloop 7 keer af, de reeksen C en D 8 keer en de reeksen A en B 9 keer.
In de grote tent op het bedrijfsterrein kunnen de bezoekers en de renners na afloop van hun wedstrijd alleszins terecht voor een welverdiend natje en een droogje.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
21 jul 2017
Godelieve Deschuyffeleer
© Deschuyffeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Colpaert | 12 apr 2024

archief