HERNE – Seniorenraad verkoopt opnieuw azalea’s voor Kom op tegen Kanker

C21

HERNE – Seniorenraad verkoopt opnieuw azalea’s voor Kom op tegen Kanker

Azaleas_kotk_herne_2017
HERNE – Seniorenraad verkoopt opnieuw azalea’s voor Kom op tegen Kanker
 

Na het succes van vorig jaar zetten de leden van de seniorenraad zich ook deze keer tijdens het komend Plantjesweekend op 15, 16 en 17 september ten volle in voor de verkoop van azalea’s ten voordele van Kom op tegen Kanker. Waar bij de eerste editie al 300 azalea’s aan de man of vrouw werden gebracht wordt nu de verkoop van 500 plantjes de absolute doelstelling.

In Herne zelf worden de plantjes te koop aangeboden aan de Spar (zaterdag en zondag van 8 tot 13u), aan de sporthal (donderdag van 19 tot 22u en zaterdag van 9 tot 13u), aan de bib (vrijdag van 15u30 tot 19u en zaterdag van 10 tot 12u) en aan de bloemenzaak Laurentia (zaterdag van 8 tot 18u en zondag van 8 tot 12u).
In Herfelingen zijn de medewerkers actief aan de Spar (zaterdag van 8 tot 13u) en aan de kerk en aan de Spar (zondag van 8 tot 13u). In Kokejane dan weer worden de azalea’s te koop aangeboden aan de bakkerij Dehaen (zaterdag en zondag van 8 tot 13u). Vanuit Sint-Pieters-Kapelle zijn er jammer genoeg nog geen verkooppunten aangemeld.
“Wij rekenen ook deze keer op een vlotte en bemoedigende medewerking van de bevolking”, geeft Carine Van de Velde, de gemeentelijke coördinator van de seniorenraad aan. “De opbrengst gaat naar zorgprojecten voor kankerpatiënten. Overigens zijn vrijwilligers die zich mee willen inzetten voor de verkoop nog steeds welkom”.
Meer info en zich aanmelden kan via carine.vandevelde@herne.be of 02/397.11.69.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
08 sep 2017
Godelieve Deschuyffeleer
© Deschuyffeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Colpaert | 12 apr 2024

archief