HERNE – Kaatsclub Kokejane klaar voor nieuw seizoen

C21

HERNE – Kaatsclub Kokejane klaar voor nieuw seizoen

Editiepajot_collage_khk__deschuyffeleer
Coach Geert Vandervelde en zijn team : Olivier Loncke als achterman, Sébastien Loncke en David Livis als groot-midden, Geoffrey Dutranois als klein-midden en tenslotte nieuwkomer Jelle Defrijn en Bertrand Becq als koordspelers.(Foto's Deschuyffeleer)
 
Editiepajot_khk_kokejane_foto_deschuyffeleer__7_
Editiepajot_khk_kokejane_foto_deschuyffeleer__2_
Editiepajot_khk_kokejane_foto_deschuyffeleer__13_
 

De Kleine Handbalspelers Kokejane warmen zich op voor het nieuw kaatsseizoen. Dit jaar kaatst de club van voorzitter Luc Allebos in reeks A van Nationale III. Eén en ander werd uit de doeken gedaan op de ploegvoorstelling.

“Kokejane blijft ook dit seizoen de eerder ingeslagen weg bewandelen. Zo wisten wij de kern van vorig jaar te behouden. Bovendien investeerden wij met Jelle Defrijn van Buizingen CIté opnieuw in een jonge talentvolle koordspeler” klinkt het uit de mond van de voorzitter. “Ook wil de club haar socio-familiaal imago naar de buitenwereld toe nog meer benadrukken”, aldus nog de immer innemende preses. “Overigens spiegelen wij ons hiervoor graag aan de Friese familieploeg Stichting Score”.

Dit seizoen werd de competitie in Hogere III opnieuw opgesplitst in twee reeksen. Kokejane krijgt zo veel meer luttes tegen clubs uit de nabije omgeving af te haspelen. Het bestuur aast er dan ook op met haar jonge beloftevolle ploeg terug flink mee te draaien aan de top van het klassement. De spelers krijgen zodoende de mogelijkheid ervaring op te doen om hun kaatscarrière verder te kunnen uitbouwen.  

Geert Vandervelde blijft als trainer/coach het vertrouwen van het bestuur genieten. Hij kent de club door en door en werd eind vorig jaar als coach met de Belgische nationale ploeg nog wereldkampioen all round kaatsen in Ecuador. Ook opleiding van de jeugd ligt hem nauw aan het hart.

“Wij starten weliswaar in de zwaarste reeks van Hogere III maar met een team met Olivier Loncke als achterman, Sébastien Loncke en David Livis als groot-midden, Geoffrey Dutranois als klein-midden en tenslotte nieuwkomer Jelle Defrijn en Bertrand Becq als koordspelers moeten wij zeker goed kunnen scoren” blikt de trainer/coach het nieuwe seizoen vol vertrouwen tegemoet.

Op zaterdag 21 maart binden de kaatsers van Kokejane een eerste keer op eigen terrein de handschoen aan voor een oefenduel tegen AR Buizingen. En op zondag 26 april treedt het team thuis aan tegen Acoz voor de eerste lutte voor de Beker van België. De eerste opslag voor het criterium wordt dan weer geleverd op de eigen ballodroom op zondag 3 mei in een wedstrijd tegen Ogy. 

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
16 mrt 2009
Godelieve Deschuyffeleer
Deschuyffeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief