HERNE – Kwadrant Plus stelt haar kieslijst met Equilibrio als boegbeeld voor

C21

HERNE – Kwadrant Plus stelt haar kieslijst met Equilibrio als boegbeeld voor

Img_20180818_115429
HERNE – Kwadrant Plus stelt haar kieslijst met Equilibrio als boegbeeld voor - Foto ingezonden.
 

Op donderdag 13 september om 20u stelt Kwadrant Plus, de nieuwe vrije en onafhankelijke burgerbeweging in Herne, haar kandidaten voor de komende gemeenteraadsverkiezingen voor in de feestzaal de Egelantier. Iedereen is er dan welkom om kennis te maken met de 17 kandidaten die de lijst volledig invullen.

Inmiddels geraakte het bestaan van de nieuwe beweging bekend door toedoen van het paarse kereltje en evenwichtskunstenaar Equilibrio, die na zijn spraakmakende intrede op de jaarmarkt verder doorheen Herne reisde en nog reist in het licht van de komende verkiezingen. Zo wordt hij telkens neergezet op zorgvuldig uitgekozen en bijzonder opvallende locaties. Hij was dan ook al te zien niet alleen op de jaarmarkt maar ook onder meer in de Haagstraat, de Barakkenbergstraat en de Assesteenweg. Thans maakt hij ook zijn opwachting op de hoek van de Lindestraat met de Hekstraat.  
 
“Onder het motto ‘…op weg naar evenwicht’ willen Equilibrio en wij de kiezer aanmoedigen om het politiek evenwicht in Herne te herstellen, kritisch te blijven nadenken en het vrij gedachtengoed terug een plaats te geven in onze samenleving”, aldus lijsttrekker en tevens Kwadrant Plus-voorzitter Paul Beyl.
 
Wie overigens nog een leuk plekje kent om Equilibrio enige dagen op te vangen mag dat gerust doorgeven aan info@kwadrantplus.be.
artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
10 sep 2018
Godelieve Deschuyffeleer
© Deschuyffeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Deschuyffeleer Godelieve | 19 sep 2021
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Deschuyffeleer Godelieve | 15 sep 2021
Deschuyffeleer Godelieve | 14 sep 2021
Deschuyffeleer Godelieve | 14 sep 2021
Marc Colpaert | 11 sep 2021
Deschuyffeleer Godelieve | 10 sep 2021

archief