HERNE - Tijdens de eindejaarsactie van de Verenigde Handelaars valt er 1500 euro te winnen

C21

HERNE - Tijdens de eindejaarsactie van de Verenigde Handelaars valt er 1500 euro te winnen

Vh_20180001
HERNE - Tijdens de eindejaarsactie van de Verenigde Handelaars valt er 1500 euro te winnen
 
Vh
HERNE - Tijdens de eindejaarsactie van de Verenigde Handelaars valt er 1500 euro te winnen - © Deschuyffeleer
 
Scvh_2018_10001
HERNE - Tijdens de eindejaarsactie van de Verenigde Handelaars valt er 1500 euro te winnen
 

Ook dit jaar pakken de Verenigde Handelaars Herne uit met een heuse eindejaarsactie. Wie aankopen verricht bij één van de 63 deelnemende handelszaken uit Groot-Herne bouwt zo één of meerdere kansen op voor het winnen van 1500 euro opgedeeld in 10 waardebonnen waaronder 1 van 750 euro, 1 van 250 euro, 1 van 150 euro en 7 van 50 euro en te verzilveren bij één van de deelnemende handelszaken. De actie, die ook in het teken staat van het dertigjarig bestaan van de vereniging, loopt van 1 tot en met 31 december. Ook klanten van buiten de gemeente komen in aanmerking. In Eet- en Praatcafé d’Erfzonde in Kokejane werd alvast de aftrap gegeven met het uitdelen van de inzameldozen en de deelnameformulieren.

Uithangbord  
“De eindejaarsactie is samen met de opendeurdagen, het Beerfest en de vormingsavonden, één van de uithangborden van de Verenigde Handelaars”, zegt voorzitter Franky Timmermans. “Met onze vereniging willen we onder meer de communicatie tussen handelaars bevorderen en een spreekbuis  met het gemeentebestuur uitmaken. Het ligt overigens ook in onze betrachting om Herne te promoten als een gezellige dorp- en leefgemeenschap. Dat laatste zetten wij kracht bij door iedere handelaar de mogelijkheid te bieden zich te vinden in onze acties en evenementen rond actuele en/of seizoensgebonden thema’s. Verder willen wij met onze vormingsavonden ook een platform aanreiken waarmee onze leden bruikbare kennis kunnen opdoen die dan hun zaak en hun handelsbedrijven ten goede komen”.
Spaarkaarten
Tijdens de actie die de ganse maand december loopt ontvangen de klanten van alle deelnemende middenstanders per aankoop en ongeacht de waarde ervan één stempel op een spaarkaart. De spaarkaarten zijn te bekomen in eerste instantie op de flyer die de vereniging in gans de gemeente eerstdaags verspreidt en nadien overigens ook bij alle deelnemende zelfstandigen. Wie een volle spaarkaart met 5 verschillende stempels indient maakt kans op het winnen van een waardevolle prijs. Op iedere spaarkaart geven de Verenigde Handelaars één stempel zomaar cadeau. Op vrijdag 4 januari 2019 om 19u zal een onschuldige hand in het bijzijn van notaris Ann-Katrien Van Laer de winnende spaarkaarten trekken. Dit zal openbaar  gebeuren in het Terlindenhof bij Sofie.
Een nieuw elan  
Sinds enige tijd kennen de Verenigde Handelaars een vernieuwend elan en meteen ook een  uitbreiding van het ledenbestand en van de bestuursploeg. Zo kregen voorzitter Franky Timmermans en zijn 10-koppig bestuur in de schoot van de vereniging heel recent nog de  versterking van 6 nieuwe leden. De Verenigde Handelaars Herne hebben de voorbije jaren steeds getracht de plaatselijke ondernemers en uitoefenaars van vrije beroepen dichter bij elkaar te brengen. “Wij zijn beslist van plan om in de toekomst dit verder te blijven doen en met nog meer regelmaat van ons te laten horen”, aldus het bestuur.
De lijst met benaming en adres van de deelnemende handelaars is terug te vinden op bijgaande foto.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
23 nov 2018
Godelieve Deschuyffeleer
© Deschuyffeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief