HERNE - Art Valley klaar voor het seizoen 2019

C21

HERNE - Art Valley klaar voor het seizoen 2019

Opener_art_valley_1
HERNE - Art Valley klaar voor het seizoen 2019 - © Deschuyffeleer
 
Opener_art_valley_2
HERNE - Art Valley klaar voor het seizoen 2019 - © Deschuyffeleer
 
Opener_art_valley
HERNE - Art Valley klaar voor het seizoen 2019 - © Deschuyffeleer
 

Ook voor Art Valley behoort het winterseizoen goed en wel tot de voltooid verleden tijd. Met veel enthousiasme en goesting zetten art-ambassadrice Joëlle Van Oers en Johan Laurent hun site Art Valley in de Heydestraat 6 in St-Pieters-Kapelle dan ook terug - in een nieuw kleedje- open voor het grote publiek. Een eerste superbelangrijke datum in de agenda van iedereen die ‘kunst’ een warm hart toedraagt is alvast de vernissage op zondag 7 april - 15u.

Bij die feestelijke jaaropening wordt éénieder met een ‘hart voor kunst’ alvast uitgenodigd om kennis te maken met een innovatieve beeldentuin en dito galerie. “Samen met jullie willen wij met passie en plezier kunst beleven” is dan ook het leidmotief van Joëlle en Johan.
En zoals het een vernissage betaamt zijn ook op 7 april alle kunstenaars aanwezig om de bezoekers met veel plezier te woord staan.
Beeldentuin
Zeven maanden lang wordt Art Valley’s tuin zo een heuse oase van groen doorspekt met meer dan 50 sculpturen in onder meer glas, metaal, brons, steen en keramiek. De oase eigen aan Art Valley leent zich perfect tot een huwelijk tussen enerzijds de ingetogen creativiteit van de kunstenaar en de groene omgeving waarin de bezoeker van de ene verrassing naar de andere wandelt om zo dan te kunnen genieten van een uitzonderlijk expressief en organisch geheel.
In totaal zijn er zo het komend seizoen werken te zien van 14 artiesten uit heel België. Dit zijn Sebastiaan Coppens, Lebuïn D’Haese, Andy Gobeyn, Kaatje Grauls, Raph Janssen, Bénédicte Maréchal, Stacy Ons, Els Pleysier, Louise Renaud, Véronique Roland, Jeannine Rosseel, Maarten Vaessen, Liliane Van der Elst en Bea Willems.
Galerie
Naast de openluchttentoonstelling stelt ook Art Valley zijn galerie ter beschikking van iedere maand andere artiesten die er hun werken in de best mogelijke omstandigheden kunnen exposeren. De eersten in het rijtje voor het seizoen 2019 zijn Sophie Bassot (Fr) met landschappen en emoties en Christian Cadelli (Be) met creaties en samenstellingen uit natuursteen, gebakken klei of hout. Hun werken zijn te zien tot zondag 28 april.
Galerie Art Valley is ook een prima uitvalsplek om het prachtige Pajottenland te gaan verkennen. Woon je niet in de buurt? Zin in een ontspannen uitstapje in het Pajottenland? De  B&B's Hof Hedera, De Rankhove Herne, Hof Van Keuppens Sint-Pieters-Kapelle en Wisteria Herne zijn alvast aan te bevelen.
Vanaf nu is Art Valley elk weekend open - Op zaterdag van 16 tot 19u en op zondag van 14 tot 16u.
Contact: Heydestraat 6 1541 Sint-Pieters-Kapelle (Herne) - Gsm  0476/469.465 - www.artvalley.be - www.facebook.com/galerieartvalley - www.instagram.com/galerie_art_valley  -  joelle.van.oers@telenet.be  
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
25 mrt 2019
Godelieve Deschuyffeleer
© Deschuyffeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Colpaert | 23 mei 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Colpaert | 17 mei 2024

archief