HERNE - Jeugdhuis in een nieuw kleedje

C21

HERNE - Jeugdhuis in een nieuw kleedje

Dsc03917
Het Jeugdhuis in een nieuw kleedje. officiƫle opening. - Foto Deschuyffeleer.
 

Het beheer van het jeugdhuis Rondvierkant is opnieuw in handen van het gemeentebestuur. Voortaan stelt de gemeente het gefacelifte lokaal van het jeugdhuis ook ter beschikking van verenigingen en particulieren voor vergaderingen, activiteiten en zelfs voor privéfeestjes. Elke derde vrijdag van de maand blijft het jeugdhuis evenwel voorbehouden voor de plaatselijke jeugd.                                                

Het jeugdhuis Rondvierkant is gelegen in het centrum van Herne, achter de bibliotheek en is bereikbaar via het kaatsplein. Voor activiteiten die later dan 23 uur eindigen, dient de aanvraag voor gebruik van de locatie schriftelijk te gebeuren bij de jeugd- en cultuurdienst via het aanvraagformulier te verkrijgen op de jeugddienst of via de website. http://jeugd.herne.be .  Deze aanvraag moet minstens twee maanden op voorhand ingediend worden. Bij gelijktijdige of overlappende aanvragen, krijgt de eerste aanvraag voorrang.

Omwille van de Vlaremwetgeving wordt het aantal dansgelegenheden beperkt tot maximum 12 per jaar en 2 per maand.  Elke gebruiker is zelf verantwoordelijk voor de naleving van alle voorschriften van de gemeentelijke en de bovenlokale overheden, van auteursrechten, van politiereglementen, het gemeentelijk fuifreglement en van de wet op de handelspraktijken.

Info: 02/397 11 63 -  0486 16 55 51 annelies.desmet@herne.be

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
19 apr 2009
Godelieve Deschuyffeleer
Deschuyffeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Marc Colpaert | 12 apr 2024

archief